-zamanı der iken, ucuzlaması mı?
Printable View
Bizde genelde olaylar hep devletin yönlendirmesi ile olur.dolari aşağı baş faizi düşür birleşik kaplar teorisi para emlaga borsaya kaçar.faizi düşür kurun üzerindeki baskıyı kaldır kur patlar para gidecek bir mecra bulur para emlaktan başka bir adres bulur.bunlar 90 larda yaşandı.kur her gün artardı emlak da makul seyrederdi.hukumet kur üzerinde ve faiz üzerinde baskı kurdu mu suni fiyatlar olusuyor
Önceden bunun propagandasını yapmaları manipülasyon amaçlı.
Aşı konusunda sizinle aynı fikirde olmadığımız için bana katılmayabilirsiniz ama, ben onların korku propagandasına direnerek aşı olmayıp tuzaklarına düşmediğimi düşünüyorum.
Aynı şekilde küresel ısınma palavrasıyla yine korku pompalanıyor ve bunu desteklemek için de kasıtlı olarak ormanlar yakılıyor (ve kasıtlı olarak söndürülmüyor da)
Aynı şekilde "kıtlık olacak, aha geliyor, aha bazı yerlerde kıtlık oldu bile" şeklinde bir propaganda daha var.
Gerçekten kıtlık yaşarsak işin arka planında yine o yamyamlar olacak.
Ve tabi ki son olarak mülksüz ve mutlu olacakmışız. Bill Gates hariç. O tüm dünyayı satın alınca mutlu oluyormuş. :)
Valla açıkçası yaklaşan cisim ne olursa olsun ben kendi çapımda direnmeyi düşünüyorum.
Bizim millet biraz "uysal" ama, avrupanın direniş konusunda maşallahı var.
Yamyamların işi pek kolay olmayacak.
Sn djoz elbet aynı fikirde olmayalım yoksa nasıl fikir teaattisi olacak ki.direnme konusunda sonuna kadar hemfikirim.bu şeytana tapanlar kadar insanlık düşmanı bir şey yoktur.ama realiteye bakarsak adamlar dediklerini yapıyorlar.1900 lı yılların basında imparatorlukları parçalayıp ulus devletleri kurdular.simdi de ulus devletleri yıkıp başka bir sistem kurmayı planlıyorlar.elbet salgın da bunun bir parçası. Ama gene de kesinlikle tavsiyem asi olmanız yönünde.salgin çakma değil baya baya gerçek ve asi da cidden koruyor.
Adamlar önceden sinyalini verdikleri her şeyi yaptılar
Bence great reset de olur da arada baya bir kaos olacaktır.benim tarafım elbet belli.cehennemin dibi ne kadar yolları var.
Bunlar ne yapmamı istiyorlarsa tam tersini yapmaya çalışıyorum.ama asi buna dahil değil.belki de asi antipropogandasini masus yaygınlaştırıp ölen sayısı artsin istiyorlardır.seyta 'na tapandan her şey beklenir
Kim bunlar? Uzaylılar mı? Sanırım büyük kurumsal bir firma tecrübeniz yok.