-
Yatırımcı: "Yatırımcının menfaatlerini korumak sizin görev ve sorumluluklarınız dâhilinde, pandemi bitti biz de mi bittik?" dedi.
Sn. Şaban Orçun KALKAN: "Şirket 2002'den beri bu binada faaliyette, eski faaliyetlerine ek olarak faaliyet raporunda belirttiğimiz 7 proje var, Ar-Ge grubunun da yeni fikirleri var, sertifikasyon proseslerinin değişeceği planlarımız var, pandeminin etkisinin tüm dünya gördü, bizim daha önceki alt yapısal çalışmalarımız var."
Yatırımcı: "Malatya'daki fabrika ne durumdadır?" dedi.
Sn. Şaban Orçun KALKAN: "kaba inşaatın birkaç ay içerisinde bitmesini hedefliyoruz sonrasında temiz odaların inşasına geçilecek, burada öğrendiklerimizle hızlı ilerlemesini istiyoruz" dedi
-
A1portfoy fonlarının katılım paylarına ne zaman izin cikar?
Fonların buyuklugu ne olur?
Fonlar maca 3-0 geriden basliyacak.
Diger fonlar ile karsilastirmali Yilsonu getirilerini yakalamak icin bildigi hisselerden mi alim yapacaklar? Vakiftan islem yapacagindan Alim yapacagi hisselerin bircogunu GLRYH tarafında Vakif a mı yiğdilar?
Rta da 4.9 milyon (bedelsiz sonrası 11 milyon) hisseye dokunacak mı?
Pardus da isin icine girermi?
GLRYH geri alımı icin bunlar mı bekleniyor? 1 tasla 2-3 kus mu vuracaklar?
İslemler Hangi fiyattan gerçekleşecek?
.
-
Zor bir sürece girdik bakalım hayırlısı
-
Hisse fiyatları bu seviyelerde kalmasa bile şirket dolar bazında büyüyor.
Eninde sonunda fiyatları artacaktır, kendi adıma hiç endişeli değilim. Düzenli alış yapmayı planlıyorum zira şirket dolar bazında özkaynaklarını yılda %16 civrı büyütüyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Hisse fiyatları bu seviyelerde kalmasa bile şirket dolar bazında büyüyor.
Eninde sonunda fiyatları artacaktır, kendi adıma hiç endişeli değilim. Düzenli alış yapmayı planlıyorum zira şirket dolar bazında özkaynaklarını yılda %16 civarı büyütüyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Destek 15.30 TL
Direnç 8 USD
-
Yatırım fonları ve emeklilik fonları ufak ufak pozisyon alıyor
Bu fiyat ucuz kaldı çünkü
Lakin temkinli alım yapıyorlar
Gıdım gıdım...
Çünkü onlarda daha düşer mi diye tereddüt halindeler...
Herkes diken üstünde... Çünkü Corona bitti ve yeni reel Bir beklenti halen Yok
Genel müdür 7 proje var masada, demiş
Geçmişten gelen ARGE projeleri hepsi. Henüz bı halt icad edemediler. Ederler mi bilmiyorum.
Umut var, icraat yok. Tahtanın durumu bu .
-
500 bin lotluk karşılanamayan satış nedeniyle 21 liradan 15.50 seviyesine düştük, 3 aylık süreçte...
500 bin lot kesmiksiz alıma 21 lira oluruz yeniden...
Kim alacak?
10 milyon lira para girişi lazım. 500 bin lit geri alım açıklansa, direk 21 lira oluruz
Açıklanır mi? ... Şu süreçte sanmıyorum