Hemde nasil uygulanıyor hocam SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hemde nasil uygulanıyor hocam SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu nasıl bir döneme denk geldik arkadaş, kim neyi satarsa bizde satıyoruz, adamlar geri alıyor biz almıyoruz. :) vardır bir hayır.
Demirlerin tahtasindaki oyunlar bitmiyor..
Krdmd eregl isdmr resesyonun baş sorumlusu gibi gösteriyorlar.
Bofa denen kurum ve yancilari ne isterse o oluyor.
Şirket değeri, temettü onlar için bir önemi yok, şirket yönetimininde tahta umurunda değil.
Ereglden isdmre gecmemdeki en büyük neden eregl tahtasindaki dönen oyunlar.
Vadeli spot arbitraji açığa satış v.b
ABD enflasyonu verisi açıklanıyor bizim demirler yerlerde , ABD demirleri +%2 yukarıda, bu nasıl bir kepazeliktir.
Geçen operasyon yaptılar borsada manipülasyon diye tutuklamalar oldu demekki tam temizlik yapamamışlar.
Sansür yasası geçmiş, burada yazılanlara dikkat edin artık.
Yani Ereğli çıkar dersiniz de düşerse, grafik sat verir, tersi olursa falan 3 yıla kadar hapis...
Ben bu yasanın iktidardan daha çok muhalefeti susturacağından emin değilim. 4y'ye de çözüm bulduk mu, 2071'deyiz!
Şu bilançoyu bir görelim. Bakalım beklenen mi olmuş, o kadar kötü müyüz? Ya birileri bizim bilmediklerimizi biliyor ya da oyunlar dönüyor. Fakat sonuçta 4 milyar bile gelse kar, bu kadar oyunun karşılığı değil, belki ilerisi için bir şeyler var bilemiyoruz ki...
5 ay önce idi, hisse sabit yerinde iken saniye de %2 olmuş akabinde tekrar eski yerine gelmişti, o gün çıkınca robotlar basıyor demiştim, 6 aydır aynı senaryoyu izliyoruz. %1.5 u her gördüğünde sat yapsan sonra al yapsaydın şimdi kendimizle birlikte 3 kişiyi daha emekli etmiştik...
Çok garip saçma bir fiyatlama var, bu bir feyk ise acısını fena çıkartırlar sonra...Satan sattığı ile kalır... Zaten 35'i görse hisse belki de kimse kalmayacak... Millet iyi bezdi :)
Bıktırdı ya artık demoralize oluyor insan.
Haftaya bugün sanırım bilançoyu konuşuyor olacağız... Yatırımcı ilişkileri ile arada yazışıyorduk, sparişler falan klasik cevaplar, ne zaman ki yönetici değişikliğini eleştiren bir mail attım, basından duyduk diye :) o günden beri maillere dönüş yapmıyorlar...Blokladılar beni :)
Ben de telefonla arıyorum mecburen, pzt yine tam tarihi sormak için ararım.