Printable View
Alıntı: Originally Posted by NPTN ŞÜKÜR valla:) TR de miyiz yurt dışında mı ? Ecnebi topraklarda yasamaya devam :whistling:
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Ben biraz hava almaya cikiyorum. Kasmaya hic gerek yok. Saygilar.. Alıntı: Originally Posted by uki06 Sn gentleman pasta varmi paylasabilirmiyiz Dostum Matriks'i iptal ettim:28: Tektu Hisselerimi LGBT grubuna bagisladim :oleyo: Karpat daglarina dogru gitmekteyim, dagda yasayacagim :one: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Dostum Matriks'i iptal ettim:28: Tektu Hisselerimi LGBT grubuna bagisladim :oleyo: Karpat daglarina dogru gitmekteyim, dagda yasayacagim :one: :kahkah: Ben buralardayim artik https://i.hizliresim.com/m3mRy8.png
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Dostum Matriks'i iptal ettim:28: Tektu Hisselerimi LGBT grubuna bagisladim :oleyo: Karpat daglarina dogru gitmekteyim, dagda yasayacagim :one: :kahkah: hayırlı olsun doğa güzeldir
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Dostum Matriks'i iptal ettim:28: Tektu Hisselerimi LGBT grubuna bagisladim :oleyo: Karpat daglarina dogru gitmekteyim, dagda yasayacagim :one: :kahkah: Dön gel dostum. Güzel günler göreceğiz. Kazanca kazanç katacağız. Hayat tektu değilki, diğer güzellere de bir yol bak:))
Alıntı: Originally Posted by çağrbey Dön gel dostum. Güzel günler göreceğiz. Kazanca kazanç katacağız. Hayat tektu değilki, diğer güzellere de bir yol bak:)) Kim küstürdü dostumu yaw... Tık yok:))
bu hiise bugun hareket etmezsse hiç etmez :)
Sn Gentleman, Tektu terk edilmemeli ,terk edilemez.