Endeks eksi 0.85 bist 30 eksi 1.20 oldu. Bofanın satışı derinleşti toplam 1 milyona yakın satışı var. Garan elindekinin neredeyse yarısını verdi. Halk ve iş yatırım destek atıyor ama nafile.
Eksi kapatacaklar endekse bist30 a paralel.
Printable View
Endeks eksi 0.85 bist 30 eksi 1.20 oldu. Bofanın satışı derinleşti toplam 1 milyona yakın satışı var. Garan elindekinin neredeyse yarısını verdi. Halk ve iş yatırım destek atıyor ama nafile.
Eksi kapatacaklar endekse bist30 a paralel.
Endekse verdiklerinde şişeyi de 42.12 ye kadar bofa sayesinde verdiler. Qnb geldi tahtaya sonra bofa , zıraat, garan, tacirler ve teb deli gibi almaya başladılar. 42.12 den 42.40 a kadar sonra yine şelale düşüşü ve kapanış 42.22. Eşleşme 42.20
@Oralet_Osman hodjama ithafen
"3x.xx lerden bineceğim sırtına vuracağım kırbacı..."
https://www.youtube.com/watch?v=2hx9J95Cm0c
Underground hc. takaslar birşey vermez suanda. O cep senin bu cep benim. Kime virmanliyor, kim saklıyor.
Hele bu hacimlerle birşey anlaşılmaz. Endeksi tombul kuş ile sırtladıgi iki yıl önceki hacimler var mı yok. Kallavi bir alım var mı o da yok..
Rüzgara karşı şuanda, bence.. ytd
Birkaç foruma gozgezdirdim. Orası da bu kardan biri..
Bırakın ziyaretçi varmiyi üye bile yok. Temiz iş çıkarmışlar sanki.
Peki niye? Hemide petrol bu haldeyken. Özellikle petrole bağımlı olan şirketler için petrol düşüşü oldukça kıymetli. Bu üçüncü çeyrek için daha da kıymetli. Ha işler var mı yok mu orası tartışılır belki ama insanlar para harcamasalarda ihtiyaçlarini yine de karşılamak zorundalar. Petrol şirketler için önemli olduğundan, iş ne kadar olmasada stok açısından önem arz edecektir. Umarım 3 ve 4 çeyrek için bu düşüs kalıcı olur.. tedariği ucuza getirmek için. Malum asya tarafında stoklar azalmıştı, bu da yeni maliyetlenmelere gebe ve önümüzdeki süreç faizlerde global olarak düşüş meyilli olursa hareket, iş oluşum faaliyetlerde canlanma söz konusu olabilir.enazindan girdi olan ucuz stoklanmalarin karşılığı olan çıktı da karlarda artış söz konusu olabilir.. tabi bu benim fikrim öyle mi olur olmaz mı bilemem..
Tabi burada petrol ne alaka, kismende olsa navlun, lojistik enerji maliyetleri açısından bir nebze de olsa hammadde önceliği olmasada işleyişin dönüşünün başlangıcını görmek acisindan etken olabilir.. tamamen petrole bağımlı olan şirketler gibi degil diye düşünüyorum.. ytd
Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in, Türkiye'ye ilişkin değerlendirmesini bu gece açıklaması bekleniyor.
https://www.google.com/amp/s/www.soz...alamasi-p81873
Bekleniyor beklenmesine de! Asıl mesele yukarıda yazdığım gibi bizim piyasanın değilde genel global olarak piyasaların hem petrol, hem faiz gibi değişimlerle bir yola girebilecekmiyi daha önemli buluyorum.. biraz rahatlaması ve canlanması açısından işlerin.. ytd
Küller küllere oldu.
Patrick hc nin tabirinin tersine alırsan şişe gidersin işe durumlarına devamke.. ytd
Üzüntü ve muz kabuğu.. ytd