Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Durumu ben kurtarıyorum, yoksa bunnardan ancak ''İÇİ GEÇMİŞLER GARMASI'' olur! :kahkah: Estagfurullah onlarda dipçik gibi maşallah :yes: ama ben zaten sizin disinizda en genç ben olacağım demiştim :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya http://i68.tinypic.com/2rhttt5.jpg Bu zındıklara çok bile, ben sofranın duasını yaparkene bunların XXX'lerinde değil! :vk: Vay.. gemici abem baş köşede.. Sofra sahibi midir orada. ?
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Reha GAYA, bu rakamları tınlamaz bile. :yes: :ok::bravo::ok:
Alıntı: Originally Posted by guneysu 1 lt için değil adres, yaşadığım şehri bile yazmam... :kahkah: Bana mı dediniz..?? :Sad: Bu ne yaa.. Soruyu referandum topiğinde sor.. Cevabı Rakı Sofrasında al.. :Sad: Bir litrelik cevap için topik topik dolaşacak mıyım ben.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Vay.. gemici abem baş köşede.. Sofra sahibi midir orada. ? Yok yaşına hürmeten oraya oturttuk, ayağa kalkamazsa deye! :kahkah: Dikkat ederseniz, bütün içi geçmişler o tarafta! :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Sormayın millet 35,50 ,70,100 diye konuşur bizim ekip koliden kapıyı açıyor :kahkah: 100 cc Irakıdan bahsetmenin ayıp olduğunu, bunnara ben öğrettim! Hadi tapası sıkan varsa, aksini söylesin!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 100 cc Irakıdan bahsetmenin ayıp olduğunu, bunnara ben öğrettim! Hadi tapası sıkan varsa, aksini söylesin! :ok::ok::ok:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Bana mı dediniz..?? :Sad: Bu ne yaa.. Soruyu referandum topiğinde sor.. Cevabı Rakı Sofrasında al.. :Sad: 10 litrelik cevap için topik topik dolaşacak mıyım ben.. :kahkah: :wave::wave::wave: