yahu 2024-1800= hangi yıla denk geliyor da birinin doğumundan önce iniyor..?
gerçi bu yönde iddialar var, Birmingham kuranı gibi, en eski kuran folyoların karbon yaşı o yıllara gidiyor..
Printable View
ben bunu bir araştırayım.
Kur'an ile falan alakası yok
ta
aklıma ilk gelen
merak ederim...
SAVAŞ nasıl bişey ? ÖLÜM nasıl birşey ? hiç başıma gelmedi
bir savaş olsa, elime silahı verseler, koysalar cepheye
karşıda düşman, kurşun atıyor
kalkar bende ona atarmıyım ? yoksa ölmeyeyim diye kuytu biryere sığınıp hiç ortaya çıkmazmıyım ?
ölürsem geride kalan çocuğum ne yapacak ?
ya düşman çok, yenemeyiz... kaçıp onlaramı sığınsam
''yeni müslüman olduk, çoluğu çocuğu bıraktık takıldık peşlerine, dinimi değiştirsek? '' mi derim
çok soru var... :whistling:
ÖLÜM nasıl birşey ? öğrenmek lazım
ama öğrenemiyorsun... öğrendiğin an ölüyorsun
geri kalkıp ''haaa böyle birşeymiş demekki'' deme şansın yok.
o yüzden ''gel savaşa gidelim... gel ölelim...'' şimdilik bana çok ütopik
o yüzden iyi bi araştıracağım bu konuyu
lem hala aynı gonu.. çok sıkıcısınız haa.. :he:
israilde doğmuş olsaydınız tam tersini düşünüyor olurdunuz. hindistanda doğmuş olsan bambaşka.. ugandanın bir kabilesinde doğmuş olsaydın şuan bambaşka düşünüyor olurdun.
o nedenlen..
tanrıların tüm torpillileri burada olduğuna göre ve tanrıları yeniden ispat edip gerçek tanrının ve gerçek dinin varlığını yeterince kanıtladığınıza göre...
yarın artımı açıyoz eksimi ben hala anlamadım :he:
:drunk:
film önerisi. vahşi robot ..
çocuk çoluk torun tombalakla birikte izlemek isteyen için önerilir.
çıtak emmi ölümü şöyle düşün..
nasıl bir gezegen karadeliğin çekim alanına girip karadelik tarafından yutulduğunu.. atomlarına kadar ayırıp onun tüm hatırasını onun tüm tarihini .. kimliğini..anılarını...hatıralarını onu o yapan tüm niteliklerini silip.. kainata kozmik bir bulut olarak saçtığını düşün.
haaa şanslıysan belki başka evrende başka tarihlerde yeniden var olabilüsün.. sonsuzluk varsa.. büyük olasılık yeniden var olacaksın.. seni sen yapacak o atomlar sonsuz kere denenmiş bir versiyonda var olmak zorunda.
illa kütlen olmasına gerenk yok yagni :he:
işte eyle.. :drunk: