Uyuz eşekten çok şeyler bekliyoruz. ..bunların yöneticileri Apple in başına getir .. şirketi 3 ayda batırırlar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uyuz eşekten çok şeyler bekliyoruz. ..bunların yöneticileri Apple in başına getir .. şirketi 3 ayda batırırlar
Adamların zihniyetini tartışmaya gerek yok zaten,herşey o kadar ortada ki...Bakınız geçen Cuma ticaret sicil ilanı yayınlandı.Ben de bekliyorum ki,Cumartesi ya da Pazartesi Kap bildirimi gelir ama yok...
Tamam,usule aykırı değil;ayın 11'ini geçmedikten sonra sorun yok;birşey demiyorum.Ama neyi bekliyorsunuz arkadaş,son gün göndermeniz şart mı?Bakıyorum bazı şirketler 1ay önceden gönderiyor.
35 36 37 ye 30bınlık alıslar yazdım 36 ve 37 dekıler geldı.ınsaallah ky dır.
Spek ise aklınca son kez 32 ye mi düşürmeye çalışıyor bilemiyorum... ky ise gündemi forumu takip ediyorsa ihtiyaç haricî bu fiyattan satması mantığıma ters ....
Ne desek olmuyor kaldı 20 gün hatta daha az iki haftaya netleşmeye başlayacak...
Borsamızda genellikle sert yükseliş sebepleri belli
İş anlaşması
Yeni ortaklar
Sirketin satılması
Maddi duran varlığın satılması ya da değerlenmesi
Mükemmel bir malı yapı
Hissenin toplu olması sonucu sert hareket
Bir üst pazara çıkmak için başvuru
İş değişikliği
Bilançonun beklenenden çok iyi gelmesi
Hisseye patronun sahip çıkması...
Biz de haklı olarak bir an evvel çıkmasını istiyoruz beklentilerimiz mantıklı hayal kurmuyoruz...
Inşallah haber sağanağı başlar ve buralar ileride tebessümle bakacagimiz fiyatlar olur....
Bugüne kadar sabır testine tutumduk bu saatten sonra sinir testi bekliyor bizi ..
Ben bugün 40 _ 41 kapatırız diye bekliyordum yine ters köşe olduk cuma kapanışını merakla bekliyorum en azından cuma kapanışının güzel olması lazım ki genel kurul öncesi dikkat çeksin ky olarak biz eskiler patron ve spek olursa değişen birşey olmaz. Hisseye bizim tarifimizde birilerinin girmeye calismasi6gerekir ki hissede hareket olsun. 500 bin satışa konusuysa 1 milyon alış hanesinde olmalı ki tavan serileri başlasın. Kervansaraydaki hacmi görünce inanamadım biz 100 bin hacme iyi diyoruz...
Neyse uzatmaya gerek yok hala satranç devam ediyor spek ısrarla bizim düşündüğümüzden farklı strateji içind e ama ne kadar yay geçilirse ok o kadar uzağa gidecek karar kendisinin ...
Bu kağıdı ancak profesyonel CEO atanırsa veya yabancı alıcı çıkarsa yerinden oynatabilir...
Ertem hocam seddulbahir Üstad. Cok Canım sıkkın. Evde huzur kalmadı. Hanimla surekli tartışma. Sagligim bile bozulmaya başladı. Artık kâr etmeyi birak zararı azaltsam dönüp arkama bakmadan satıp gideceğim...lutfen gerçekci bir değerlendirme yapar mısınız. Hangi vadede hangi fiyat hareketleri olabilir. Yanitlarsaniz cok sevinirim. Zira burada en ici dolu yorumları siz yapıyorsunuz ve ayağı yere basan rakam ve hedeflerden bahsediyorsunuz diye düşünüyorum. Umarim yanitlarsiniz..