beyler uzun vadeciyseniz Sn.Arzum gibi hiç derdiniz yok. eğer benim gibi 1tl üzeri olacağına inanıyorsanız yine hiç problem yok. sorun nedir bilinmezlik yokki.
Printable View
beyler uzun vadeciyseniz Sn.Arzum gibi hiç derdiniz yok. eğer benim gibi 1tl üzeri olacağına inanıyorsanız yine hiç problem yok. sorun nedir bilinmezlik yokki.
Allah namertin eline insan rızkını dusurmesin,serefsizler 3 kurusumuzu ic etmek icin ne oyunlar ceviriyor,Cumanin hurmetine rabbim sana havale ediyorum bu yamyamlari
Benim hesaplamam 1000 adet ruchan 10 tl yapar.bedelli katilmak icin 370 tl yatirilir 370 lot gelir.370 tl masraf + 10 tl ruchan icin odenen :380 %370:1.02 tl yapar yani ruchan alan karda yanlisim varsa duzeltin arkadaslar
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski hissede 1.02 tekabul ediyor.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an hisse fiyatı 0, 89 1,02 ile nasıl Karda oluyoruz? Açıklarsanız sevinirim
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an elimde 15000 Rüçhan var sizin söylemenizi göre ben karda mı oluyorum yani
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi valla kim ne derse desin anlamak cok guç cok guzel anlatan arkadaslar var ama buradaki mantigi anlamiyorum 0.87 alim firsati veren hissenin 1 tl olacak ruchanina kim niye para veriyor ...ha kimse hissesini satmiyor ve patron kendi hissesini mi arttirmak mi istiyor yoksa suat arkadasin yaptigi hesap mi dogru ... anlayacaginiz oyle kaldik.... seytan diyor satma ruchanlarini oyle kalsin yanarsa yansin alanin varsa bir hesabi belki bizede vurur ote yandan kalacaksan bu hissede al iste 88 lerden ... aman neyse deli sacmaliklari iste dikkate almayin al sat yapmayin[emoji26]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.