Originally Posted by
kamil79
Bence siz ağzınızı boşuna yormayın... 2016 nın sonunda İstanbul arnavutköyden ayrıldım. Ana cadde üstünde ki bütün dükkanlar açıktı. Geçen sene nisanda tekrar aynı yere geldim...
Ana cadde üstündeki dükkanların çoğu boş ve 1 sene geçmesine rağmen hala boş vede yeni kapananlarda var...
Arnavutköyde sürekli gittiğim berbere gittim... Koyu akp lidir. Tv de her zaman ahaber açıktır. Gittim 1 ay önce yanına. Daha corona davası başlamamıştı. Adam bir dert yanıyor, bi kızıyor. Lanet olsun bunlara diyor. İmamoğlunu engellemeye çalıştıklarını o bile anlamış. Yeter be kardeşim, akıllanmadınız mı diyor. Bir daha akp ye oy mu diyor. Gerisini anlayan anlamıştır zaten.
1 aydır muhalefet yardırıyor, onu yapın, bunu yapın, para basın ve herkese para verin, maske dağıtın, işten atılmayı engelleyin diye....
İmamoğlu ile mansur yavaş bağış kampanyası başlattı, ardından cb bağış çağrısı yaptı. Yine imamoğlu ve yavaş ücretsiz maske dağıtacağız dedi ve 2 gün sonra cb masle dağıtacağız dedi...
Velhasıl bağış kanalıyla 1.5 milyar TL toplandı ve para basıldı. Kasada para kalmadığı belli oldu zaten. Para bulununca yardım yapacağız ıvır zıvır dendi.
Para yardımı herkese yapılmıyor bu arada. Her şey her zamanki gibi yarım yamalak.
Siz hala hayal alemindesiniz. Önümüzdeki seçimlerde gerçeklerle yüzleşeceksiniz.