Printable View
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Ulen okuma yazma işi senin bozuk yazılanları anlamıyorsun , kendi yazdıklarını buraya sana soruyorlar miniş :kahkah: Tabî aynen öyle evet ).. İnsan dediğin kendin' bilmeli deMi cici sind0..
Hergün kavga oluy arkadaş, bi susunda pala bonkördür, harclığınızı çıkarmaya bakın
Alıntı: Originally Posted by ConSenSus SenSor Tabî aynen öyle evet ).. İnsan dediğin kendin' bilmeli deMi cici sind0.. Minişim sen üzülme hapını al yarını bekle.:)
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Minişim sen üzülme hapını al yarını bekle.:) Sen de yine unut hapını almayı bile cici$ $ey, üzül ve hatta yarını da bekleme )..
Alıntı: Originally Posted by ConSenSus SenSor Sen de yine unut hapını almayı bile cici$ $ey. ) Ben hap atmıyorum miniş sulu kullanıyorum , hadi saatin geldi git dinlen .
Buçuk çubuk hadi bekliyorzzzz.
, üzül ve hatta yarını da bekleme ).. Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Ben hap atmıyorum miniş sulu kullanıyorum , hadi saatin geldi git dinlen . Bak yine ekSik cici$ sulu sind0M ). Tamamsa hadi bye..
Alıntı: Originally Posted by Koyuncu733 Buçuk çubuk hadi bekliyorzzzz. Al $u koyunu da burdan madem hallederiizz )..