https://www.yesilgiresun.com.tr/maka...den-ust-akil-3
Printable View
Andrew jackson uzaylılara karşı mı direniyordu.Adı en az bilinen medyadan ısrarla kaçırılan gerçek başkan bu adamdı.Kurumsal firmaların sahipleri bu bilgileri mi anlatacak bana.
Bu sermayeye en büyük direnişi gösteren 2 başkan kenedy ve jackson du .İkisi de suikaste uğradı kenedy öldü,jackson kurtuldu.
Ama isteyen oswald kenedy i öldürdü masalına da inanabilir.Aklı az bişi olan eğer oswald vurmadıysa koca amerikan başkanını tüm dünyanın gözü önünde kim öldürtdü ve bu işi örtbas etti diye düşünür .Kenedy i vurduğu iddia edilen oswaldı ruby adında bir mafya elemanı vurdu,ruby i de hapiste biri vurdu.Yani üçüncü zincirdeki zanlı bile öldürüldü.Sonra oswald ın cıa adına çalıştığı falan çıktı:)))))))
Bunlar kurumsal firmalarda konuşulan konular değil elbet
Emlak topiğini konusundan saptırmak istemem ama x kuşağı çok garip. Neden sonuç ilişkisini hep karıştırıyor.
İmparatorlukları yıkmışlar, ulus devleti kurmuşlarda. Şimdide ulus devleti yıkıp başka sistem kuracaklarmış. Ama ne kuracaklarını kimse bilmiyor :) kurulunca büyük resmi görenler çözer :)
Ben söyleyim ne kurulacak. Artık sınırlar kalkıyor. Global yaşam başladı. Bugün antalya konya altından geldim. Yüzde %70 yabancı. Çoğunun işi online ingilizce öğretmenliği. Tek ucak bileti ile buraya gelip yaşayabiliyorlar. Yanlarında hiçbirşey getirmelerine gerek yok. Herşeyi kredi kartıyla yapabilirler. Tarihin hiçbir döneminde böyle birşey yoktu. Olamazdıda. Çünkü insanlık ve teknoloji uygun değildi.
Kimse bu sınırsız dünya anlayışının önünde duramaz. Artık tek bir uçak biletiyle heryere gidebilirsin ve düşman değilsin. Aksine getirisin. Bu sistemi kimse istediği gibi planlayamaz yada önünde duramaz.ancak dünya savaşı çıkarması lazım.
Kennedy süikasti oldu diye herşey komplo olacağı anlamına gelmez. Ki kennedy süikastini herkes her yönüyle konuşuyor. Kahvedeki dayı bile biliyor :) ama yeni dünya düzeni geleceğini herkes biliyor ama ne olacağını kimse bilmiyor :)
Sanırım X kuşağının sorunu Ay a ilk adımı canlı görememiş olması :)
Şehir devletleri olacak .
Daha küçük devletçikler