200 günlük üzerine tutunabildi 4 gündür kıvrana kıvrana
Printable View
200 günlük üzerine tutunabildi 4 gündür kıvrana kıvrana
namına tokudğum kağıdı satttim kurtuldum dedikçe insanlar biz orda pasiflerde mal alıyor olacağız.:party:
gözlerimiz investingte
https://twitter.com/AlMonitor/status...360491520?s=20
110 milyon nufuslu mısırda, egypt telekom un( %80 i devlet kontrolunde) yüzde 9,5 u 121 milyon dolara satılmış.. Ttkom'dan ucuz telekom şirketi de varmış.. Demekki neymiş cografya kaderdir, doğuya dogru ilerledikçe malın değeri düşüyor:bravo::bravo::bravo:
Genel kurul hala yapılmadı. İmtiyaz ve 5- g lisansları hangi şartlarda verilecek belli değil. Bu şartlarda satılması yada halka arzı imkansız. Eğer satılacaksa belirsizlikler ortadan kaldırılıp şirket cazip hale getirilmeli. Atılacak adımlara göre hisse fiyatı 1-10 dolar arasında belirlenir. Bu şartlarda böyle dipte sürünürüz. Siz yatırımcı olsanız böyle belirsizlikler varken gelipte bu şirkete milyarlarca dolar bağlarmısınız??? Ben kendi adıma bekleyeceğim. Sonuçta hurda arabaların , virane evlerin 10-20 kat arttığı ortamda malımı bedava verecek halim yok. Bende artık her ay zam yapıyorum hisselerimin fiyatına. 5 dolar yaptım pazarlıksız iyi mi😁😁😁
OYAK grubu alıyor şeklinde söylentiler var. OYAK ın elini taşın altına koyması lazım hazinenin paraya ihtiyacı var bu hükümet döneminde OYAK yürü ya kulum şeklindeydi biraz geri ödeme yapması normal.