Bu arada silahlara veda (asels), Karabük e teşekkürler bir ay misafir olduk Şimdi araba
Printable View
Bu arada silahlara veda (asels), Karabük e teşekkürler bir ay misafir olduk Şimdi araba
80 den mallar el degistiriyor
SM-G530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çık ortaya dostum. Yağ da borsa ile çöküşte,:( :thumbdown:tektu kalkışta.:ok: Bu manzarayı kaçırma gel artık:)
Syn gentleman ben halen alyag dayim ☺ kapa 2.44 degerleme gibi haber dustu rica etsem yorumlayabilir misiniz kismetse pazartesi hisseleri bu fiyattan bende satabiliyor muyum simdiden tesekkurler
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durum ne olur bilmiyorum ama ben BIST yatırımlarımı nakte çevirdim,ENPARA'da yaz boyu yatacaklar %13 den ve BIST düşebilir,en azından sağlam bir düzeltme yaşar düşüncesi ile BES fonlarımdaki %40 lık hisse senedi payımı bile %20 döviz-%20 altın olarak değiştirdim...4. yılım bitecek bu haziranda BES'te ve portföy iyi getirmiş hani,yılda 6 bin yatırdım,4 yılda 24.000 eder,devlet katkısı,fon getirisi derken 40.000 olmuş,E güzel...:) Şu ara kafam bambaşka şeylerle meşgul aslında,kızımın sadece ergenlik halleri tavan yapmadı,üstüne üstük firari de...:) Yatılı okuyor artık Kabataş'ta , 1,5 ay oldu...Ve telefonla konuştuğumuzda dahi posta koyuyor,hep aynı replik : Ben artık bir BİREYİM;benim kararlarım,benim hayatım,benim ÖZGÜRLÜKLERİM...Alttan aldım,iknaya çalıştım,ıı ıhh...İnat...Yıllardır 98-99 olan ortalaması 85 oldu bir anda,özellikle sözel dersler çok düştü,diğerleri 80-90 arası yine...Ama tarih,coğrafya,edebiyat vs 50-70 arası...Lise 2 de olacak işmidir ? Oldu işte...Sabahlara kadar chat,internet,SMS vs vs...Uykusuzluk tavan,ders çalışma ve dinleme yerlerde...Anneye dil pabuş,söylemler edepsizce,saygı-sevgi-vefa-merhamet vs vs hak getire...1000 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu denli değişeceği,hele bana karşı...Geçecek diyor uzmanlar ve etraf,bakalım,inşallah ama çok da inanasım gelmiyor hani...Ayrıca,düzelse de ,içimden öyle bir şeyler koptu-kırıldı ki ben toparlanabilecek miyim ona karşı ? Dürüstçe söylüyorum ki BİLMİYORUM....Bu kez gitmeyeceğim ama olayın üstüne,çocuklarının ergenlik döneminde sırf kopmamak adına her şeye "eyvallah" çeken çok tanıdığım,arkadaşım,velim oldu ve ne onların ne çocuklarının sonu pek de iyi olmadı hani,çoğu maymun oldu ergenin elinde ve maymun oldukları ile kaldılar,yine de koptular+gencin burnunu hayat çok fena sürttü,her istediğinin yapılmasına alışan zatlar üni ve sonrasında GERÇEK HAYAT'la tanışınca çok fena dağıldılar...Hayallerinden,hedeflerinden uzaklaştıkları için depresif serseri mayınlar oldular...Belki benimki de olur,bilmiyorum,dilerim olmaz AMA şunu biliyorum ki olacaksa olacaktır,ben maymun olsam da olmasam da olacaktır...Bence burnu ŞİMDİ sürtsün,şimdi dağılsın,şimdi dibe vursun ve dilerim 11 veya en geç 12. sınıfta toparlasın...Attığı adımların sonuçlarına katlansın...Her istediğim değeri verememiş olsam da verdiğim pek çok değer olduğuna da eminim,en azından başarılı ve üretken olmanın tadına vardı,bir süre tafsatsa da sonra tahammül edemez o "vasat insan" olmaya :) Kendi fark etsin,kafası dankk etsin,evi de burda-anası da burda ; ister adam olur döner gelir-ki ben bunu tercih ederim ister işin içinden bi başına çıkamaz ve bi çuval inciri şeedip "anne kurtaar" diye gelir...Evlat,atılmaz-satılmaz,ses verdiği an sesine ses veririm ve sarar sarmalarım ama o zamana dek ben de molada ve uzaktan izlemedeyim...Büyüme sancıları şiddetli,anadan göbek bağının kopuşu bir hayli kanamalı oldu bu sıpanın :) Dilerim düzeltilmesi imkansız ya da çok zor olan hataları olmaz,dilerim ...Olursa da öğrenir : Attığımız her adımın sonucuna yine kendimiz katlanırız ve hepimizin içinde iyilik de var kötülük de,HANGİSİNİ BESLERSEK O BÜYÜR :)
Arada uğrarım yine,herkese evlatlardan görecek güzel günler diliyorum tüm kalbimle :wave::cck: