Nenemin bıyıkları olsaydı...[emoji16]
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
ABD Başkanı Donald Trump'ın, ulusal güvenlik gerekçesiyle çelik ithalatına vergi getirmeye hazırlandığı bildiriliyor
ABD Başkanı Donald Trump’ın, konunun incelenmesinde yaşanan gecikmelere ve aşırı kapasitenin azaltılması için çok taraflı görüşmeler yapılmamış olmasına rağmen, ulusal güvenlik gerekçesiyle çelik ithalatına vergi getirmeye hazırlandığı bildiriliyor.
BİST'te VİOP'ta acaip bir türbülans ve silkeme durumları var...
Silkeleye silkeleye, küçük oyuncuyu canından bezdire bezdire, korkutup ürküterek çıktığı yokuştan, gene aynı taktikle ve belki de daha hızlı bir şekilde, deyim yerinde ise paldır küldür aşağıya iniyor.
Beni o kadar bezdirdiler ki inanmayacaksınız, 136.000 den (evvelki gün sabah) (bu böyle devam edecek diye korkarak) kısa kontratlarımı zararla kapattım.
20 kontrat kısamı kapatmasaydım 3 seansta 12.000 lira karım olacaktı...
Üzülmemek elde değil.
Bu arada üstadı azam muazzamın kısa kontrat tavsiye ettiği noktadan hala 3000 puan uzağız...:)
Çıkan para nereye gidiyor peki USD tepkisiz ?
Dolar les bir para olmus
Wc kagidindan farksiz
Tepki bile yapamiyor
vop topiginde yazıyor ama kendi açtığı topikte yazamiyo. çünkü ipliği pazara çıkarıldı. yüzü kalmadı. başka topiklerde arada kaynarım düşüncesiyle mi nedir, oralarda yaziyo. fakat degismezzz . takipteyim oliverrrr. milleti terse yönlendirme çabaları görürsem başında biterim. :)))
Çizgi çizenler dolar 3.44 e sert iniş hazırlığında olduğunu görüyor düşünüyor.
Ama
İnmiycek.
Dolar çeşmesinin başındaki zatın huyu böyledir.
İki ihtimalide getirir.
3.44 e inmesi muntazam şekilde ayarlandı.
Haydi benden de bi dal çay.