4,26 üzeri kalması kafidir teknik oalrak benim için, her halükarda yoluna devam edeceğinin gösterir.. beni şaşırtması için de 4,67 görmesi lazım bugün, ki o da imkansıza yakın nerdeyse:)
Printable View
4,26 üzeri kalması kafidir teknik oalrak benim için, her halükarda yoluna devam edeceğinin gösterir.. beni şaşırtması için de 4,67 görmesi lazım bugün, ki o da imkansıza yakın nerdeyse:)
Bilanço umarım iyi gelecek birde üstüne düzce fabrikasını kapa gecseler ne güzel olur
Mobilya sektöründe malum yapının şirketlerine devlet el koyunca mobilya sektöründe bi boşluk oluştu. Alfemo,istiklal,Bellona vb kayyum idare ediyor. Devlet işlerinin nasıl işlediği malum. Zaten bunları satacak .Doğtaş-kelebek dahada çok agresif hareketle oluşan bu boşluğu doldur ma çabasında. Bu şirketlerden birini de alma yoluna gidebilir. Yolu uzun. Bide bu dönem kara geçerse.Şu Euro borcu olmasa zaten yataşa kafa atardı bu aralar🤣.2018 vadeli buradayım. Euro borcu ve giderlerde düzelme olursa bi eksiği yok. Mobiustan ne eksiğimiz var. 1.34 lerden alamamak dışında😀😜
Yerlerimizi alıp izlemeye başlıyoruz. Kaldığımız yerden. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
Arkadaşlar hiç bir haberle alakası yok.Yapması gerekeni yapıyor, yapacak da. Önemli destek ve dirençler var. Benim için 4,20 dir. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, 4,26 nın üstü kapaması kafidir. Bu kapanışlar , 4,83-85 habercisidir.
Sabırrr.
Yatırım tavsiyesi değildir.
kapanışı beğenmedim. gerçi satan satsın da yola devam edebilsin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi