destekler...
1.68
1.161-63
1.54-55
1.43-45
iyi bir avcı tüfeği dolu gezmeli...
Printable View
destekler...
1.68
1.161-63
1.54-55
1.43-45
iyi bir avcı tüfeği dolu gezmeli...
işte o yüzden de son çeyrek çok önemli...acaba geçen yıl gibi mi olacak ?? yoksa yepyeni bir bilanço mu açıklayacak ?? hep birlikte göreceğiz dostlar....bir dalavere olmazsa güzel bir bilanço açıklaması lazım...ama dalavere olursa 1-2 milyon kar veya zarar açıklar.....bakıp göreceğiz....
Sayın ft-2 genpaz ismini genart olarak değiştirmiş. Sizin düşüncelerinizi destekleyen bir çalışma diye düşündüm. Uzun vade de pozitif bir adım gibi. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Y. T. D
Çelik nakliyata 1 milyonu toplaması için zaman tanıyorlar herhalde
dün 1 kademe çıktı ya . Lütfetti bugün acısını çıkartır 1.6 lar bizi bekler gibi. 1 ileri 3 geri . sonra saçma bir 7 adım ileri sonra tekrar 3er adım geri 1 ileri. Ya adamlar ne korkak tavuk çıktı. Gururla çıkıp şirketimiz iyiye gidiyor açıklaması dahi yapamıyorlar.
ahh ahh bir çemtaşa baktım birde gentaş ikiside taşçı yıllar önce fiyatları bile ayı gidiyordu , ve bir gün çemtaş patronu yeter dedi biz böyle bir şirket değiliz deyip silkelendi ve geldiğimiz nokta çemtaş 5.12 , gentaş 1.72 yuhhh
--piyasa çok tedirgin, hisselerin çoğunda yukarıda ve aşağıda speklerin emri var...iyi havada arada çok fazla birileri satışa girmemişse hızla alıyorlar...kötü havada da tersini...
--bu durum bence epey sürecek gibi...kısacılar, taşıyamayacaklar dikkatli olsunlar...önce sermayeyi korumak lazım...