1000 lot alıs yazmıstım gerceklesmemıs bunlar geceden alıs gırıyor galıba.....
Printable View
1000 lot alıs yazmıstım gerceklesmemıs bunlar geceden alıs gırıyor galıba.....
Yip te serbest e alış giren biri, 28 e sabah tan alış girenin önüne geçiyormu ..
Bu hissede keske ne kadar ky olduğunu bildiren bir indikator olsa da ogrensek hayal dahi edemeyeceğimiz kadar çok bence kac tane borsayla ilgilenen arkadasim varsa azda olsa elinde bimeks var olmayanlarda al sat yapıyor bir şekilde bulaşıyor zaten ky da olmazsa bu hale gelmezdi
Ben diyorumki %10 geçmez
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bence çoğunluk ky da değil.. mesela bugün 1.7 milyon lot alıcıyı hangi ky girebilir.. veya geçenlerde 38 den almak için 4 milyona yakın alışı ky giremez..ky bir şekilde burda veya diğer forumda ya da kuşta var..mesela kuşta takas isteyen bile olmuyor bazen..bence bu kadar lot ky da değil.. bu benim görüşüm belki de yanılıyorumdur..ne desek boş, girdik bir kere bu dandik hisseye.. gözü kapalı başka hisse alsak bu kadar olmazdı..bu bize ders oldu.. bir daha bist30 dışına asla çıkmam.. ytd
Aşağıda milyon lira girenler ky degil onlar spekulator parayı yigiyor ama almıyor onlarda para çok elinde hisse yok bakın hiç hisseyle baskı kurduğunu gordunizmu milyon lot yigdiklarini hiç gördünüz mu hep alış tarafında milyon liralari görüyoruz
Yüzde %30 dan aşağı değildir bu hissede ky...yukarısı için nirşey diyemem