tekrar düşündüm , bu durumda da başakşehir bizim önümüze geçer, ve kalan maçları kolay, haklısınız cimbom yenmeli pazr günü
Printable View
aynen, başakşehirin fikstür çok kolay ve osmanlıyla kasımpaşa direkt yatacaktır başakşehire. orda sadece antalya maçına 0 yazabiliriz.
yarın galatasaray başakşehiri rencide ederek yenmelidir. şöyle adebayor emre arda falan gerginlikle kırmızı kart yeseler çok hoş olur beşiktaş açısından.
Osmanlıda iş biter..ytd
Alanyaspor ve osmanlıspor..özellikle osmanlıspor trabzonspor ve gençlerbirliği maçından sonra Başakşehir ile oynayacağı maç alt lige düşmemek adına çok önemli.Alanyasporda bu anlamda rahat değil..Ben böyle gördüm.YTD
Bir aksilik olmazsa artık BJK nin pazartesi günü % 4 civarında bir yükselişle günü kapatmasını umuyorum (3.65x%4=3,80). Salı-Çarşamba,Perembe ve Cuma seans sonuna kadar da toplamda 4.00 TL seviyesine gelmesini bekliyorum.
Artık bu hissenin yükselmesi gerekmiyor mu?
Sayın gskodal başakşehir alırsa düşüncenuz bana göre zor..YTD
Haklısınız, tam bende onu düşünüyordum. GS yenerse şampiyonluk BJK nin kendi elinde olur.
1. GS 60 puan
2. BJK 59 puan
3. BAŞAK 59 puan
Ayrıca; Portföyümde hem BJK hemde GS hisseleri vardı. Bugün saat 17:59 da GS hisselerini satıp BJK aldım. Aslında dün yapmalıydım geç kaldım ama sonunda aldım. GS yi riske edemedim.
Beşiktaşın gs ile maçı var ama başakşehir ile yok.Ben gs karşı alanya başakşehirspora karşı osmanlıspor maçlarının alt lige düşmemeleri adına zorlu geçeceğini düşünüyorum.YTD