sn yatırımcı arkadaşım, mümkünse kaynak paylaşırmısınız...bu önemli bir durum..slm
Printable View
Ben dun aksam okudum. 2019 cumburbaskanligi plani aratin googleda pdf dosyasi sanirim 168. sayfa
HTC_2Q4D100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkürler sn jango buldum..
Takip eden biri olarak yorumunu cok gormezsin artik ;)
mükemmel olur..
Yani kısacası Katılım Bankalarının sektörüne Kalkınma Bankaları da dahil edilecek. Yatırım alanlarında, faizsiz katılım usulü fon verebilecek kalkınma bankaları. Bu belkide Kalkınma bankalarının dev projelere ve Şirketlere ortak olma ihtmalini bile arttırabilir.
Tabi bu son dediğim katılım usulünü bilmediğimden sadece bir tahmin...
Katılım bankaları faiz yerine projelere ortak oluyorlarsa artık kalkınma bankaları da bunu yapabilecek demek.
Bakalım bu söylediklerim sadece tahmin ve en kötü ihtimal ile sadece şirketin karlılığı artsa bile olumlu bir habere benziyor. Yol açabileceği ekstra karlılık ne olur bilemem.
Sıkıntı şu ki Faizler bu kadar yüksek iken yatırım amaçlı kalkınma bankalarının kapıları da diğer bankalar gibi daha az çalınabilir.Gelirler azalabilir yani müşteri az olunca :)
Gerçi oda fiyatlanmış zaten.
Boyle bir beklenti uzun vade icin mukemmel gercekten anlamaya calistigim kadariyla. Hali hazirda kari iyi iken dahada iyi olacak. Kisa vade ilgilenmiyorum gerci ama neden bunu fiyatlamadi bu haber oncesi?
Ytd