14 TL üstüne atmadığı süre boyunca çöp muamelesi görecek...
Çok değil 1 milyon TL ile kağıt gibi sağdan sola savrulabilecek bir hisse...
Printable View
14 TL üstüne atmadığı süre boyunca çöp muamelesi görecek...
Çok değil 1 milyon TL ile kağıt gibi sağdan sola savrulabilecek bir hisse...
Bugün veya en geç Pazartesi 1Q22 sonuçlarını yollarlar diye düşünüyorum. Geçen sene 3 Mayısta yollamışlar...
Bilanço gelse ne olcak iş yatırım 7 milyon kar bekliyormuş geçen sene 6.3 müş böylelikle %10 kar artmış olacak ama malesef pahalı hisse çok güzel mal kitledi cüssesine göre 400 milyon pd olması hissenin pahalı olduguna işaret yani bana göre bilanço hikaye eğer aksi olsaydı 15 e götürürlerdi kagıt çöp dediğin gibi 7 lirası var burayı göreceğini hala iddia ediyorum inş düşmez o kadar ama görünen köy klavuz istemez ytd
10.78 den gün içi iteledi yine fonet eksi kapatırsa hiç şaşırtıcı olmaz😅
Maalesef katılıyorum operasyon hissesi ve ak yatırım da bunların operasyon ortağı... Birlikte milleti soyuyorlar...
Ytd.
Bir fonet klasiği yaşıyoruz onun bunun evlatlarının oyuncağı... Ak yatırım 20 TL hedef fiyat verip satar SPK sadece izler... Yeni başkan sert diyorlar hadi bir şikayet gönderelim bakalım ne olacak[emoji57]
Ytd.
Geçen sene çöpten plastik toplayıp kenara koysaydınız şu anda fonetten daha iyi bir getiriye sahiptiniz...
Varın 1 senelik batağı siz düşünün...
Yine 40 50 kuruş marj var günlükte. Yapımda ve yayında emeği geçenlerin Allah belasını versin . Biz yatırımcılara da sabırlar diliyorum