Printable View
Alıntı: Originally Posted by eaw Merhaba cümleten Yav bu ara bende kazanamıyorum bist te ne alsaam düşüyor, sokaklarda gaspa çıkacam böyle giderse😳 Almayın üstadım biraz ara verin almaya demekki bu ara doğru karar veremiyorsunuz.
Şu zenci çocuk webster.a daha çok yakışıyordu
Alıntı: Originally Posted by admustafa 0 olsun herkes rahat etsin :) Negatif faiz de gelirse tam olur. Ben diyorum ticaret yapalım diye. Lokmacı ya da pizzacı açacağım .:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yiyiyorlar zaten Fon alıp zarar ediliyor, dolar alıp zarar ediliyor. Böyle böyle yeniyor para işte.:) Bizim buralarda zengin olupta, sözde ticaret yapıp batan çok kimse vardır. Bunlarınki de o hesap, doğrudan çatır çatır yeseler daha iyi.
Alıntı: Originally Posted by admustafa Almayın üstadım biraz ara verin almaya demekki bu ara doğru karar veremiyorsunuz. Hırs üstad bir haftalık işlem hacim 11 milyar ortada kar yok Bankaların çıktığı gün bankada değilim düştüğü gün banka bende sinir oldum
Alıntı: Originally Posted by aydinc Şu zenci çocuk webster.a daha çok yakışıyordu Bakın buna tamamen katılıyorum. O avatar değişmemeli ilelebet.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Negatif faiz de gelirse tam olur. Ben diyorum ticaret yapalım diye. Lokmacı ya da pizzacı açacağım .:) Ticarette zarar edilmiyor mu üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ticarette zarar edilmiyor mu üstadım :) ÖST fonlarına ne diyorsunuz. PPF.den iyiler şimdilik. Ama onlarda da ödenmeyen bono-tahvil sıkıntısı oluyor.