[QUOTE=doctrine;5970743]Tarihin en büyük karın oluşacağı yaza girerken şort takılmak yürek dalak yemekle değil olsa olsa aklı nakıslığın manifastayonudur...
Aynen katılıyorum sayın doctrine..6 aylık kar tahmininiz nedir..? Bir öngörünüz varmı ?
Printable View
[QUOTE=doctrine;5970743]Tarihin en büyük karın oluşacağı yaza girerken şort takılmak yürek dalak yemekle değil olsa olsa aklı nakıslığın manifastayonudur...
Aynen katılıyorum sayın doctrine..6 aylık kar tahmininiz nedir..? Bir öngörünüz varmı ?
Thy dolar bazli bilanco duzenler dolayisiyla kur farki net karda tl bazli onemli etken...
Ilk ceyrek dolar ort 1391 ile 42 milyar tl hasilat yapmisti ki olu sezon....
2.ceyrek dolar ort 16 ustu olur dolayisiyla hasilati tl bazli etkiler...
Ilk ceyrek brut kar 7 milyar, Net kar ise 2,2 mil idi
Gerek kur artisi etkisi gerekse de sezonluk hava trafik verilerinin yaz oncesi gorece daha iyi olmasi acisindan 2.ceyrek hasilatin 100-120 milyar bandinda olacagi, Net kar marji ilk ceyrekteki gibi korunursa ki bu %5,2 idi
Net kar tahminim 8 milyar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu yıl 75 rakamını göreceğimden eminim
100 rakamını 2023 te
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Citi son gunlerde elindeki hisselerin 60 milyon civarinda azaltmıştı. Bu kendi piyasalarindaki çalkantı etkisiyle satış yonunde kullandılar muhtemelen. Amerikan piyasaları bugün sakinleşti. Citi bugün yön değiştirmiş olabilir gibime geldi biraz bana. Eğer alış tarafına gectiyse yeni yükseliş kanalı yakındır gibime geliyor bana.
Ayrica FED in 1973 teki krizde yüksek faiz artışı yapmasi nedeniyle stagflasyonu tetiklediği ve krize tuz biber olduğu şeklinde bir yazi okumuştum. Yani daha fazla artışı kimse beklemiyordu. Eger ki yuksek faiz artışı yapsaydi bugun akşam, Fed ikinci kez ayni hatayi tekrarlamış olacakti bence. Ama 75 baz puan ustune cikmadilar. Beklendigi gibi 50-75 baz puandan biri olarak bekleniyordu. Bunu da piyasalar bekliyordu ve fiyatlamiş oldu. Şimdilik piyasalar biraz daha rahatladi gibi. Yarin piyasalara biraz canlilik gelebilir diye düşünüyorum.
Birde şu Rusya-Ukrayna savaşi biterse çok iyi olacak ama buda belirsiz gibi,,,
Ama şuan en iyi hareket turizm ve havacılık sektöründe bence. Bilanco yaklaştıkça etkisini daha çok hissedicez inşallah
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
VİOP, FED açıklamasının ardından eksi 0.33 den artı 0.29 a çıktı.. yarın için olumlu bir piyasa olabilir.. Petrol de aşağı geliyor..Tüm rüzgarlar THY den yana..umarız yarın yeni bir rallinin başlangıcı olsun
DJ Airlines (DJUSAR) +2,43%
akıllanmayan capitale büyük tokat bugün...
başka bir şey yazmaya gerek yok...