2022'nin bedelsizi ve 2023'te açılacak Pta'nın bilançoya etkisini beklemekten başka bir şey gözükmüyor ufukta...
Printable View
2022'nin bedelsizi ve 2023'te açılacak Pta'nın bilançoya etkisini beklemekten başka bir şey gözükmüyor ufukta...
ben şok zengin olcam şaşadan yaşlı kurt abi tabi eğer erdemoğğlu az çenesini tutarsa :cool:
Ogeldi bile SPKbulteninde varCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%0,3458 tahsisli sermaye arttırımı SPK tarafından onaylanmıştır.
dostum boş konuşuyorsun. pay piyasası burası.. sen nadide bir arabanın veya bir parçanın fiyatını talep çokluğuna göre değerlersin. 100 liralık arabaya 150 veren varsa; yok benim arabam o kadar etmez diyecek kadar delikanlısın hee.. sen de o patron gibisin. itibar bir günde sıfır olur. bırak bu işleri.. çarşı pazar değil burası.. burası pay piyasası.. madem bu kadar duyar kasıyorsun EGEEN' de niye yazmıyorsun veya diğerlerinde yazmıyorsun.. Çünkü arkasından baka kaldın trenin.. hiç endişen olmasın EGEEN in grafiği de inişli çıkışlı.. 300 TL ye ilk vurduğunda 2016-2018 arası yerinden oynamamış. 2021-2002 arası da dipleri görmüş.. o tren 700 ve üstüne vurduğunda tekrar yazışırız.. şimdi sana yazması kolay, sana bayram..
Yapacak bısey yok
kımsenın yapacak bıseyı yok bekleyelım gorelım
sevgıler