-
Böyle cefakar karel yatırımcısına yapılır mı bu! İki bedelli ödedik,senelerce zarar ettiniz,fabrika yandı sigortadan kimbilir kaç para alacaksınız,Dachie satın aldınız Togg işletim sistemini saglıyacaksınız beklentisi verdiniz sonunda bagaj kilit çipini ancak yaptınız.Üstüne de bilanço öncesi yüklü ortak satışı...
-
Devre kesecek rezil, meçhule giden bir karolin var maalesef, senelerdir hissedeyim hiç bu kadar başı boşluk görmedim, işin kötü tarafı hiç bir şeyden haberimiz yok.
-
para verip bir şirkete hissedar oluyorsunuz kar da zararda kardeştir zararada edebilir eyvalllah yatırım bu risk aldım derim ama yatırım yapanları türlü ayak oyunlarıyla türlü şere....lerle her türlü pisliği yapıp zarar ettiriyorsanız ve bunun karşılığında siz para kazanıyorsanız adisiniz şer...sizniz
-
yaklaşık 900 bin lot satışta güzel satıyorlar kesin içeriden bilanço bilgisini aldılar bugün gelirse bilanço şaşırmam
-
dünkü 4 milyon lotu patron hangi yatırım fonuna devretti acaba? mayıs başında fonların dağılımlarından çıkar az çok. bakalım malı fonlarda bekleyen küçük yatırımcı üzerine mi yıktılar yoksa başka hesaplar mı var...
-
bugünkü düşme sebebi neydi acaba
-
Günlerce gündemden düşmeyen olay,
Teknoloji şirketinin ilişkilendirilmesi,
Hissenin geleceği ile ilgili ne desek anlamsız olacaktır.
-
ortaklar bilgisayarım çöktü forum şifrem ve mail şifremi unuttuğumdan dolayı foruma giremedim yeni nik aldım forum yönetimini bilgilendirdim yeni nikim bu...wiper...