Ben TH den şüpheleniyorum,halb zarar,yk zarar🤣
Printable View
Ben TH den şüpheleniyorum,halb zarar,yk zarar🤣
YKBNK yerine AKBNK olsa zarar yoktu an itibarı ile :)
Dediğiniz gibi banka satışı dedikodusuyla milleti gazlıyorlar.
Bizim patron değişecek, o kesin :)
Trump'ın popülaritesi çok eskilere dayanıyor, "Evde Tek Başına-2" filminde bile gözükmüştü. New Yorkun ortasında adını taşıyan gökdeleni var. Rakibi de mutlaka geleceğin başkanlarından olacak profilde.
Malum TV kanallarında ABD seçimlerini tartışan yarı deli tiplerden bolca görebilirsiniz. Finans piyasaları bu süreçten bağımsız hareketini sürdürüyor gibi bence. Bizim borsanın sanayi şirketlerinin bilanço performansına göre değerlerine yatırımcı karar verecektir. İzlenen para politikasına karşın diğer tedbirlerin pas geçilmesi işletmeleri etkiliyor, beyaz eşya sektörüyle ilgili bugün önemli bir haber vardı.
Elimizde ABD ile ilgili şunlar var;
-Oldukça şişmiş teknoloji şirketlerinin sırtladığı endeksler
-İndirim sürecine girmiş gibi gözükse de pek güven vermeyen faiz politikası
-Durdurulamayan borç yığını (37 trilyon$)
-Kendi iç dinamiğiyle beslenen hızını, mevcut faiz oranlarıyla kesmeye niyeti olmayan enflasyon
-20. yüzyılın ilk çeyreğindeki gibi ABD canlıyken durgunlaşan sosyalist Avrupa
-Denklemin yeni aktörü Jackie Chan
Ukrayna üzerinden Avrupa'ya transit Rus gazı sözleşmesi aralık sonunda doluyormuş. Kuzey akım boru hatları faili meçhul bir şekilde sabotaja uğramıştı. Sözleşme yenilenmezse Avrupa'da gaz fiyatları yine tırmanışa geçebilir. Şu gergin ortamda sözleşmenin yenilenmesi yapılabilir mi?
Avrupa Rusya ile anlaşmaya çalışsa, Avrupa'ya sıvılaştırılmış gaz satan abd çomak sokar büyük ihtimalle.....
Biraz abd seçimlerine de bağlı....
Çok güzel hareketler bunlar.:)
dün 47 bugün 48.38
EREGL günlük, BofA 6 mlyn lot üzeri alarak tahtayı 48.38 e kadar sürdü, sonrasında gene karşı bacaklarıyla beraber malı yedirmeye başladı! bakalım kapanış nasıl olacak bilindiği gibi gece S&P değerlendirmesi var!
https://i.hizliresim.com/jjnjrk3.PNG