Tcell. Enjsa..Bir bak derim. (Taşımak için). Ayrıca terzi söküğünü dikemezmiş.Sayende kozalakları 7,42 lerden THY yi 14,45 lerden verdim. Trade için kardemirdeyim. Çok uzun vadeli Migroscuyum. Tavsiyen olursa dinlerim.
Printable View
Ülkede bu kadar çok yerli yatırımcı DOLAR alıyor neden ? Ekonomiye güvenmiyor
E peki madem ekonomiye güvenmeyen insanlar neden ülkeyi yönetenlere yine oy verir ?
Psikolojik baskı tavan yapıp küçük yatırımcı lanet olsun böyle kağıda diyerek satmaya devam ediyor ise şayet bir hissenin yukarıya dönme vakti geliyor demektir bana göre.
Sabır acı, meyvesi tatlıdır.
Mokokoya devam diyor spek amca
Deniz hocam yılbaşından bugüne kendi adıma en güçlü gördüğüm kağıtlar ekranında ilk 20 de idiler , ama maalesef onlar gitti.. Ve hala da güçlüler, Şişe, Trakya Cam, Tcell, Kchol,Sahol,Otkar,,Soda,Arclk,Tuprs.. Aslan gibi duruyorlar..Streste yaşatmıyorlar..Bir de bunlara bak, gidecek olana bir yerden binerdik.Bekledik dünyaları kaybettik..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok güzel olur, şurası Kozalak forumu olmaktan çıksın artık..
Ben bunu aylık takip ediyorum Dostum , 8 ocakta benim başlıkta paylaşmıştım durumunu... sizin başlıkta da belirtmiştim... o analizimde macd'ın zirve dönüşünden sonra çok büyük ihtimalle 6-12 aylık EMA'nın aşağı kesişme tehlikesi olduğunu yazmıştım ki bu ay itibariyle kesişmek üzere . Eğer o zaman işaret ettiğim OBO'yu tam çalıştırırlarsa dediğin rakam görülebilir ama bu durumda işler daha da karışır. Ben OBO yu tam boy çalıştırmadan orta siyah mediandan aylıkta destek alarak yukarı çevireceklerini tahmin ediyorum . yani tahmin ediyorum ve taşıyanlar için de burasının uzun vade için dip olmasını temenni ediyorum .Benim çizgilere göre de eğer bu siyah orta median altında muhtemel aylık kapanış ve bar oluşursa geçmişte böyle durumlarda barların nereye kadar gevşediği görülebilir.... Orta siyah median 3.40-3.50 civarlarına denk geliyor...
http://666kb.com/i/e1yuc3eb8s3ifecbw.png
Deniz hocam rica etsem aksam birde gozde bakarmisin son durum nedir??
Abd cin baskisi olmasa evet kardemire gore daha iyi....valla forum artik koza gibi belirsizlikler kagidinin kasvetinden kurtulsa iyi olucak teknigi olgunlasmis kagitlar paylasilsa.sabah geliyoruz koza aksama koza.al sana koza! Endeksden hertürlü olumsuz ayrismis manipülasyona acik bir kagit oldu artik bunlar.ayarsizlasti....
M.K.A.
Yani beterin beteri var stoplu calismayi ogrenin...pegasus almistim sabah stopladim aksama yuzde 2 daha dusmus zararin neresinden donerseniz kardir.satis beklentisi muamma mahkemeler kesinlesmeden sadece trade yapiyorlar adamlar...su bir gercek endks secime yaklastikca yine boyle dar alanda sıkışacak...u30 kağıtları bile sacmaliyor alinacak bir kagit pek yok cunku güven sifir! Secim sonuna bakalim mal almamak da bazen kardir...
M.K.A.
Teknikçi arkadaşlar birde rsılı grafik çizermisiniz
Hocam şu anda grafiği iyi kağıtlar var , Gubre (haftalık) grafiğine bakın 3.00 ün altına gelmezse 4-5 ay içinde 4.70 olacam demiyor mu !!
Aksam gecte olsa bu yazdiklariniza soz gelip bakarim 23.45 gibi baslariz
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
Gübre de yılbaşından beri muhteşem ikilinin aldığı mal..Endeksin testere hareketlerinede aslanlar gibi direndi.Yıllardır kahretti yatırımcısını aslında , ama mal toplama aşamasında .. Güzel bir iki haberle götürürlerse nereye götürürler acaba..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ff19c621ba.jpg
Ya deniz hocam kozaa için 2.50 ler olabilir mi gerçekten oralara kadar iner mi yani aklım almıyor ya ? Bu kadar mı düşer ya. Neden önceki 2 yıla göre bu kadar ayrıklaştı ki. Hayır mahkeme sonuçlanması sadece bir önceki mahkemede beklentiydi. Ondan önce neden indir kaldır yapıyorlardı.
Kardemirin 2 ayda 2.10 düşeceği kimin aklına gelirdi? .. vestelin 13 lerden 5 lere.. bankalari hic yazmıyorum son bir senedeki hareketlerini.. kozaa allah korusun ama artık herşey mümkün bu borsada maalesef.. kozaa 3 lere gelirse ben de birkaç damar değişir tabii yetistirebilirlerse..
Beklenti yarattirdilar. 2018 sonunda fetö davalari bitecek dendi. Adamlarda o beklentiye 1 ihtimal defiler aldilar. Gel gorki bitmeyi 2019 da biterse op tepene koy. Adamlar bir sey yapmadi yani.
2.50 ye gelir demedim 4.30 a olaki gelirse bnm icin 2.50 de gelmis demektir. Yani hergun olecegimize 1 kez olelim. Citinin mali bitince gun ici aldigini ertesi gun satiyor. Baska hikaye yok. Tahtaya baskisi yok ama alanda bunlarmis hocam. Bunlarda almayinca gitmiyor. Saglam foncu gelmiyor. Niye gelsin ki. Bitmeyen beklenti var bunda
birde şu ara yabancı borsalar gayet güzel giderken biz eksideyiz bu ara hep seçimdi şuydu buydu bahanesi ile
yarın seçim biter tam düzelecek deriz bu sefer dış piyasalar düşer biz yine düşeriz
benim umudum yok açıkçası ilk fırsatta düz insan moduna geçicem bende direk al dolar yat unut ekonomi moduna geçicem
Kozalaklarin yeteri kadar hikayesi var. Beklentide sorun yok ama sahiplik cok onemli o iş bitmeden kozaadan 1 tl kazanilir 2 tl birakilir. Bu kozal yillikta 2 milyar tl kar etse ne olacak ki. Bosa gider maalesef. Neyse elbette bunada gunes dogacak sabir.
Sn denizkiraz eregli icin tebrikler
Kıymetli Deniz Kiraz hocam. Ereğli’nin muhtemel yolu nedir? Bir grafik ve yorum rica edebilirmiyim? Teşekkürler.
Bakin bu yonden cok haklisiniz.
Arti 7 sene onceki temel gostergelerle karsilastirirsak 7 senede kazandiklari ortada.
Insanlara 2 ye gidecek algisi yaratmak ilerisi icin cok buyuk veballeri almak demektir.
Kasim ayinda 5 lira altina gelmisti ve ordanda yukari tepki gostermisti.
Tahminim en dusuk gorecegimiz yer 5 lira olur.insallah.
Benim anladigim bu kozalaklar indikatorlere islerine gelmeyince hic olumlu tepki vermiyor.
Bakalim persembeye kadar cikis olacakmi?
"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."
NELSON MANDELA