Pasta paylaşım yapabilecek varmı..
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pasta paylaşım yapabilecek varmı..
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/g6n8g5.png
Son durum bu şekilde...
arkadaşlar merhaba. 7.7 ortalama ile ben de aldım.
endekste beklenti aşağı diyorlar ama... koza grubunda pozitif bir hareket var gibi.
8.4 ler geçilirse girmek niyetindeydim. fakat tahta güçlü görunünüyor.
grafik ve yorum atan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Herkesin kazanması dileğiyle.
ipek taşıyan arkadaşlarım 8.4x sonrası 11 ler olabilir demişti. endeksteki makul düşüşlere rağmen böyle bir hareketin olabileceğini düşünüyorlar. elbette ki riske girmeden olmuyor.
Grup endexi isterse takıyor endex 120000 gördüğü zamanki işlem gördüğü fiyatla 98000 olan endexde gördüğü fiyat arasında +%50 primli
Kozalaklar çıkarken daha doğrusu çıkarılırken endeksi filan takmaz ama düzeltme,mal toplama,ky dökme vb aklında var ise tahta sahibinin endeksten her zaman daha fazla düşer..buna çokkez şahit olduk..bugün de bunu yaşadık.endeks çok düştü..ama birçok kafa hissede çok düştü..örneğin kardemir %6 düştü..eğer yabancıda ters bir durum yok ise geçici bir durum diye düşünüyorum..kozaa ile kozal arasında %9 farrk oluştu günlükte..kozal çıkıyorsa bu kozaa ve ipeke içinde olumlu sonuçta ..malum büyük hissedarlar.. 2 günlük takasta ancak net anlarız bugünkü satışları kim karşılamış..günlük pasta böyle durumlarda bizim anladığımız gibi değil de anlamamızı istedikleri gibi bir durumda olur..yanılırız..geri çekilmeler ve nerelere kadar olacağını deniz hoca sürekli paylaşıyor.. pusulamız deniz hoca..
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca yabancı okadar mal aldı. Omu düşünsün benmi düşüneyim hisse düşerken. Bazen boyle geliyor bana ve herşeyin başında oldugumuzu düşünüyorum.
Özetle takaslar önemli bir kriter.