üzerinde 3 e yakın bedelsizi var, önce bedelsiz sermaye artışı gelirmi ki?
Printable View
üzerinde 3 e yakın bedelsizi var, önce bedelsiz sermaye artışı gelirmi ki?
Otokar la katmerin önünde ,orta dogu ve afrikadan zırhlı araç alım kuyrukları oluşmuş, oluşan kuyruklarda karışıklık olmasın diye kapının önüne görevli koymuşlar. Tabi bu anlattıklarım ibişin rüyası, İnşallah gerçek olur.
Mal pazarlamak için olabilir mi ? 3 senedir uyuyan firma hakkında bir dünya haber çıkıyor.
MaL Çıkıyor BofA , İteliyor olabilirmi ? Aklımda bir sürü soru var ?
https://i.hizliresim.com/f8abi79.jpg
Şu anda bu hisse itelenecek kakalanacak hisse degil Alıntı;[ÖS 3:40, 02.07.2024] Hasan Polat: Yıl sonu zarar acikladi ama ilk çeyrek kârı 167 milyon ,ben asıl kar pAtlamasinin bu sene olacağına inanıyorum. Ankaradaki arsasını 140 milyona sattı ve nişan sonunda bu parayı tahsil etti yani ikimci çeyrek bilancoda bu mebla beyan edilecek ayrıca ikinci çeyrek karıda 150 milyon civarı olursa 6 ci ayda beyan edebilecegi kar 457 milyon olabilir yıl sonu ise benim kar beklentim hisse başı bir lira veya bir milyar kar. Şirketin genel durumundan bahsedersek 3.9 milyarlık stoga sahip, iyi şirketler tuttuklari stoğu genelde kendi parası ile tutar katmerin dönen varligi, yaklaşık 5.8 milyar buradaki 3.9 milyarlık stoğu çıkarsak olursak geriye nakit 1.9 milyar kalır bu 1.9 milyar kredi borcu için hazır paradır. Kisavadede görülen 1.468 milyonn 568 milyonu müşteri teyminatidir yani kısa vade borç 900 milyon civarı, uzun vadede görülen 1.366 milyonun ,877 milyonu kredi borcu .kısa ve uzun vade toplam kredi 1.8 milyar o meblada dönen varlıklarda var,yani tuttuğu stoğu kendi ozsermayesi ile tutuyor . Böyle bir şirketin 2 TL civari bir fiyatta olması çok Ilgınc yıl sonu fiyatın 10 ila 20 TL arası bir. Yere gelmesi olası zaten defter degeride 3.6 TL civari ,bunun için ben bu hisseyi sıkı tutuyorum ,. Coşkun hocamda zaten bu hissenin çok iyi yerlere gelecegini ima etmisti . Ben hocamızın sözü nu dinleyecegim saygilar.
[ÖS 3:59, 02.07.2024] Hasan Polat: Recep analizciyi merakedersin diye dusundum
[ÖS 4:07, 02.07.2024]i Bu hisse ile ilgili bir arkadaşıma analiz yapmıştım, buraya sizin yazınız üzerine kopyaladım. Siz herhalde hisselerinizi geri alırım diye sattınız, İnsallah geri gelirde tekrar almak nasip olur.
Yahu siz nasıl borsacısınız? Adamlar dolandırıcı. Hisseyi pazarlayacakları zaman iyi haberleri pompalıyorlar.. Eğer ki pazarlayabirlerse bir müddet sonra bedelli vs. Kozları oynayarak hisse kötüleniyor ve mal sahibi olanlar telaşla ana parasının yarsını kaybederek geri veriyor hissesini.. Eğer ki inat edip, vermeyen olursa bunları da bekleyerek paralarını enflasyona iyicene ezdirerek daha da telef olmaları sağlanıyor.. 14 yıldır bunu yapıyorlar ve hiç şaşmıyor bu numaraları.. hep ama hep aynı tuzak... İnceleyin 14 yılını net görürsünüz. Bilanço dönemlerinde kar göstermeleri bir şey ifade etmez ve buda tuzak zaten.... Yıl sonunda enflasyon bazı alarak bilonçoyu ayarlayıp gösterilen kardan iki katı zarar gösterip bilançoyu bağlamak çok kolay muhasebeci için.. Bunlara aldanmayın fasa fiso. Tek bildiğim bunların zekasını sülün Osman dan bile daha keskin olmasıdır. Adamlar net dolandırıcı hiç bir terettüdüm yok. Bir gün çok yüksek fiyata gelirse şunu bilin bir kişiyi bile sırtında taşımazlar... O bir kişide düşerse o zaman onların istediği fiyata götürürler... İstisnalar kaide bozmaz vur kaç ile kazanan olabilir olmalıdır zaten... Bir kaç Şahin borsacı kazanabilir...Dolandırıcılar zaten her borsacı ile başa çıkamazlar takıldıkları olur... Ancak bunların dolandırıcı olduğunu net bilin ve hamleyi ona göre atın....Yüreği temiz olan borsacı bunlara bulaşmasın...Kaşar ve Şahin borsacının işi bu hisse ve Tavsiyemi dinleyen karlı çıkar... Demedi demeyin... Şebekeye yem olanlar özgüvenine inananlar oluyor genelde... Unutmayınız.
Bugün de çatışma çıkmış anlaşılan..:oleyo::oleyo:
3,26 dan 2,96 yaa....... makas bayaaaa açılmış bugünde...
Tavan 3,39... derken tabana..,,.,,..,...!!!:plc::plc: