Dalgami geciyorsun kesin gol aticam birak beni
Printable View
Dedikleriniz yüzde 95 doğru. Fakat dolar uluslararası piyasada dusuyor. Altının onsu ise tam tersi yükseliyor. MB doların düşmesine izin vermemeliSM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadaş 5.51 dip demiş idi
demese idi..:)
dip kimsenin burası dip demediği yerdir..:)
şaka bi yana FED parasal sıkıştırmaya son verdi..
Batılı fonlar bi 0.25 daha faiz indirimi bekliyor..(değişebilir tabi 1 ay içinde) ama şu anda öyle
Bizde de ABD ile anlaşılmış gibi bir hava sezinliyorum..
Bütün bu s400 ler faiz indirimleri başkan ın görevden alınması ırağa girecez lafları hep yabancının girişini gizleme KY nin piyasalardan uzak durması dolar alması için tezgah..(ben bu işlerin hepsinin anlaşıldığını düşünüyorum) ABD defteri kapandı..Büyükelçi de göreve başlayacak..
stonehand kızacak bana ama 2001 hep aklıma geliyor..
4-5 sene dolar hamallığı yaptığım yıllar aklıma geliyor..stone o yılları yaşamamış sanırım..
Geçen açtım baktım 24 faiz hakkaten hiç bir ülkede yok tanzanya falan bile bizim altımızda..
İnanılmaz bir durum..
Eylülde 3.5-4 puan bekliyorum..
Yıl sonuna doğru mevduat faizlerinde 11 12 leri konuşmaya başlarız..
amacım trollük değil..
kişisel görüşümdür..
Burada 2001 krizinde parapiyasalarında olan kişi sayısı azdır veya yoktur..
Neler söylendi neler yaşandı NE OLDU..
Hiç bir kriz hiç bir ülkede senelerce devam etmez..Hele TR gibi çok dinamik ülkelerde..
Neden bizim sorunumuz cunku dolarin gercek degeri sifir
Son 50 yilda hersene rekor kiran dis ticaret acigi butce acigi ve borc var. 3 kurusluk beyni olan dolarin tuvalet kagidindan farki olmadigini bilir. Dikkatinizi cekerim rekor kirmadigi sene yok
Finans piyasalarini manipule ederek ve sizin gibi 3. Dunya ulkelerinin tv ile yikanmis beyinlerini kullanarak bir yere kadar
Dusunun bir kere. Para basmazlarsa ve borc tavanini artirmazlarsa sisten yurumuyor. Boyle bir sisteme yuruyen saglikli ekonomi denebilirmi?
Tekrar tekrar yaziyorum bilmediginiz konu hakkinda yazmayin diye. Adamda kalkmis amerikan sirketlerinin yurtdisindaki mal varliklari hesabina girmis. Birbsirketin merkezi yada ofidi abd de demek sirketin amerikan sirketi oldugunu gostermez. Sahipleri kim onu bilmeniz lazim. Merrcedes 100% alman sirketimi? Hayir. Yuzde bilmem kaci dubainin.
Bilmediginiz konu hakkinda yazmayin. Hele evinde tv olanlar hic yazmasin. Beyni yikanmisa nasil laf anlatican?