Hayırlı olsun bereketli kazançlar🙂
Printable View
nasıl sendin yaf o kadar çalış çabal al ver yap 19 al 21 ver çık en sahiplen :)))ben 22 aldıklarındaa 21 verdim 20 ve asıl 19 dan pasiflerden aldım dökülenleri sonra is yatırım ki sen değilsin 20 ve 21 satışlarımı aldı sen kimsin? :)))))))yada deniz 3000 lot 21 gedik 7000 lot 21 aldı satışlarım gitti yukarıdan alan hangisisin :))
Sayın MOBIUSSOROS Spek bey papazı çekti😀Blackjack te kağıt sayabilen birkaç kişi daha gelse bu tahta daki festivale bak😀
:)) tahta da işlem yapan kurumlar belli zaten kaldıki nereden hangi kurumdan işlem yapıyor speğimiz o beni sayarken bende onu sayıyorum :))21 22 aldı is yat 20 ye verdi bana 19 da 18 de pasifim verecekmi bakalım :)Bugün tahtanın avanağı herzamanki gibi seker yatırım tepeden alıp en dibe vermekte :)speğim sakın kızma ha olur böyle şeyler :)))
Eski marjları daha çoktu bir planı var gibi.
onlar eskidendi son 260-254 arası finansdan piyasaya da iyi verdiler.Burası bile topic takipçi sayısı arttı.şimdi hemen almıyor elbet yukarı ! dökmeye çalışmakta yukarıdan kitleyip aldırdıklarını.aşağı basıyor dünkü gibi az yukarı satıcı gelip gelmeyeceğine kontrole yukarı alıyor e bizde araya girip kaynatrıyoruz çorbamızı spek sağolsun :))
Ytd.Değildir.