bazı eurobont fonlarında , mesela ybe de, kamu dış borçlanma araçları diyor, kiminde sadece eorobond var. aradaki fark nedir? teşekkürler.
Printable View
bazı eurobont fonlarında , mesela ybe de, kamu dış borçlanma araçları diyor, kiminde sadece eorobond var. aradaki fark nedir? teşekkürler.
Sayın üyeler. AES fon hakkında düşünceniz nedir? Zamanı gelmedi mi sizce?
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sübye geride kalmıştı diğer rakip fönlara göre ... Her ne kadar sübyenin kuyruğunda değişken fön yazsa da , aslında özel selektör tahvili ve bonosu olarak portföyü margarinliyen bir yapıda... Yani karşılaştırma yaparken delişmen fönlarla değil de borçlaşma araçları fönları ile sübyeyi mukayese etmek lüzumlu diye düşünmekteyimdir... Yeni dönemde sübye ağırlıklı olarak gene aynı mı olacakmış farklı enstrümanlar ekleyecek miymiş ? Ne yapacaklar sübyede , enformasyon akışında yeterli bilgi seline erişemedim ?
not : Sübye ' yi mürekkep balığı anlamında kullanmadım. Tatlı olan sübye anlamında kullandım... Mürekkep balığından hoşlanmam , sübye tatlısını severim , peşmelbaya hayranım... o kadar...
Başta Eurobond severler olmak üzere herkesin ilgisine Fed üyelerinden bazıları 2023 de bir ihtimal yani belki faiz arttırabiliriz diye düşünüyormuş.