https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...952a63f706.jpg
Citibank aldığı malı satmış. Ak yatırım üzerinden satmış. Ünlü den aldı Ak tan sattı. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...952a63f706.jpg
Citibank aldığı malı satmış. Ak yatırım üzerinden satmış. Ünlü den aldı Ak tan sattı. Ytd
Nal hırsızları bunlar!!
He almış veysel he bugüne bak bakalım - 1.9 milyon citi sen ne takasından bahsediyorsun yaa
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş sana ne neden bahsettiğimden ben Citibank ın aldığını fark ettim paylaştım satmış onu da paylaştım sen okuma engelle beni rahatsız oluyorsan. Yabancı alıyor diye sevinmiştik satmış üzüldük. Sende bahset bişeylerden yada paylaş değerli bulursak dikkate alırız, bulmazsak okur geçeriz.
Bunlar NAL HIRSIZI!!
Belliydi sabahtan eksi kapatacağı ve 0.91 ile arkanızdayım
En fazla düşse 0.84 olur ama burdan yine döner ya sabır siyorum
Satış haberi geldiği halde kimseden ses çıkmıyor. Gerçi bu yönetim bu iştede bir tavşan çıkarır sanırım bu yüzden kimsenin güveni yok.
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkamayan düşer
Olay bu kadar BASİT
EBITDA 14 M $ borcu 900m TL yani 150 M $ .......ic piyasa zayif....ihracat
yapilmali bunun icnde sirketin navlun
handikapi var....alanin limanininda olmasi ise nerdeyse zaruri.
Onun icin yerli alicida zor yabancida..
Elaltindan ucuz bir sekilde kendileri alsalar diyecem....yapabilseler kesin yaparlar..... Bu tarafta Sanko var.... Gk dada serhi koydu onayi olmadan bu tur satisi zaten yapamazlar.
Sonuc vakit kazanma amacli yere basmayan bir karar.
Velevki satildi.....sartlarin kendileri icin iyi olmayacagi kesin.Buyuk kayip yasayacaklar... Verimli uretim planlarida sonlanmis olacak.... Baticimi de satarlar gari.
Pamuk eller cebe ....isadamiysan parayi bugun koymayacanda ne zaman koyacan..[emoji28]
Yatirimciyida yilbasi oncesi bir bedelli
hediyesi verirler gari....azar azar senede iki defadan kurtuluncaya yada sifirlayincaya kadar.[emoji34]
Ortaklarina ve yatirimcilarina saygida kusur etmez bu .... yoksunlari.
Saygilar.
Ytd.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.