.....budur işte.! 👍 iktidar değişimi, secimlerle, uzlaşma ile, koalisyon hükümeti v.s, v.s. ülkenin sıkıntıları artık çö-zü-le-mez..ben çok karamsarım. tedbirimde bu karamsarlık üzerine. seçimle. iktidar değişecegine zaten inancım yok..
Printable View
Haklarını vermem gerekir BETON hala iyi dayanmaktadır. Bu kadar sorunlu bir yılda dahi batan büyük bir BETONCU olmamıştır. Nef denilen BETONCU fazla dikkatimi çekmektedir , eğer arkasında bariz bir AKP desteği yoksa bu kadar projeyi aynı anda becerecek finansmanı nasıl sağlamaktadır !....
kasım 2016 da yine aynısı olmuştu dolar roketlerken yapılan yorumlarda kendini büyük üstad erkan yolaçın katiyen o iki kelimeyi kullanmayacaksınız dediği evet hayır yarışmasında sanan ekonomistler katiyen kullanmak istemedikleri kelimeyi '' FAİZ'' olarak belirleyip etrafından arkasından sağından solundan dolanarak ya işte aslında olumluyum ama belirsizlikte var faiz enflasyonun biraz gerisinde kaldı ama buradan faiz arttırmalı sonucu çıkmamalı biraz şöyle bir temiz hava girse içeri inanın faiz de iner dolar da iner hem dolar çıks ihracatçı sevinir ve program biter :)
... ortada devlet yok, devlet yok..inanılır gibi degil. halen ülke ekonomisini. TCMB, ne bileyim TÜİK v.s benzeri BIST100 gözü ve söylemleri, verileri, acıklamalarıyla. degerlendirenler var. tarafsız ve bagımsız olması gereken kurumların yok ediliş, ele geçiriliş sürecine 10 yıldır tanıklık ediyorum. bu yüzden birikimlerim cash ve sistem dışında.
Dolarda bariz 3.90 üstü yok oyunu oynanmaktadır, yakında birilerine fena girecektir, oyunda giren tarafta olmak açıkçası hiç işime gelmemektedir. Umarım Mb bir gece ansızın bizi faka bastırmaz , öyle bir olasılık dışında asla vede kata kaybeden tarafta olmayacağım açıktır.
Cenazenin götürülüşü sırasında anne Şura Akkök Akşeker, kocasının daha önce kendisine çocuklarını görmek istediğini söyleyerek yanına çağırdığını ve bu esnada kendisini silahla vurduğunu belirtti. Şura Akkök Akşeker, “Kapalı cezaevinden firar ettikten sonra, tuzağa düşürüp beni vurdu. Çocuklarımı görmek istiyorum deyip bizi çağırdı. Beni vurduktan sonra 6 saat işkence yaptı. Sonra çocuklarımı kaçırdı. Bu adam 2 aydır Antalya'da elini kolunu sallayıp dolaşıyordu. Ben bu adamın uyuşturucu bağımlısı ve sapık bir zihniyete sahip olduğunu söylememe rağmen devlet hiçbir şey yapmadı. Annesi oğlunun ne tür bir insan olduğunu bildiği halde kendi adına ev kiralayarak oturttu. Benim çocuklarımın ölmesine sebep olan herkesten şikayetçiyim. Bir olup çocuklarımı öldürdüler. Benim iki tane gül gibi yavrularım öldü gitti†dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/babalari-...-aldi-40643619