İki bira ne ki...
Ürküttüğün kurbağaya değmez.
Kapanmak için yalvaran göz kapaklarını açık tutmak için iğne değil çuvaldız lazım ateşli bebesinin başında bekleyen anaya.
Ya da bir yetmişlik.
Geziyoz biz, "serbest tavuk" lar.
Printable View
İki bira ne ki...
Ürküttüğün kurbağaya değmez.
Kapanmak için yalvaran göz kapaklarını açık tutmak için iğne değil çuvaldız lazım ateşli bebesinin başında bekleyen anaya.
Ya da bir yetmişlik.
Geziyoz biz, "serbest tavuk" lar.
Negatif kampanya yapana zarar verir müdürüm. Çok zekice yapılmalıdır. Zaten geçenler bi arkadaşla olması gerekenleri tartıştık abi. Bugün den çocukları hangi okula götürecem ben ne bilim abi. Eğitim meselesi çok önemli. Gençler gerçekten benim kankam amirim.
Şimdi leyla abla 2 biradan 1 fazlası 3 tane bira eder. Ama yine de olmaz. Varsın serbest gezelim, ezilen olmayalım. Aslında gençlik hareketi lider yaptı beni. O nedenle 4 bira da olmaz. Bi de şey . 4 bira 4% alkolden toplam %16 yapar mı ki ? Neyse çok da önemli değil de yine de merak ediyor insan.
Ilkokulsa öğretmen mühim okuldan ziyede
Benim örtmen merhum Sabahat
Yan sınıfta çilek hoca vardı yaşıyor sa uzun ömürler
O acaip disiplinliydi
Aynı okul
2 ortmen 2 farklı sonuc
Bilmiypm şans
Ben bira kullanmıyom
Kışın kırmızı bazan . yazın yok sıfır
Çilek çok azgın bi bitki abi kulağa hoş gelse de. Baş edemen valla. Beni diğer siyasi liderden ayıran şey samimiyet abi. Çilek hoştur, bahçeni çoştur, zahmeti boldur. Ama olur da bir hatam olursa onu da izah ederim abi. Keşke abi ne bileyim.