son dk 22.56 fiyatı bir iki defa yoklayınca bu hisseden -10 alacagım var diyerek son dakika 22.56 yazdım bir tıkla yok ikinçi tıkla geldigini gördüm bir baktım devre kesmiş bu gün şanslı günümmüş p. tesi ne olaçak .............
Printable View
son dk 22.56 fiyatı bir iki defa yoklayınca bu hisseden -10 alacagım var diyerek son dakika 22.56 yazdım bir tıkla yok ikinçi tıkla geldigini gördüm bir baktım devre kesmiş bu gün şanslı günümmüş p. tesi ne olaçak .............
çok can yaktı sütten agzı yanan yoğurtu üfleyerek yer misalı şimdilik millet çok mesafeli bende ara sıra yokluyordum +15 görünce çıkmak varmış tavan olur diyerek yapamadık teselli bu defa o zarar ettiğim hissenin 2 katı almam.hissede para girişi mi var çıkışımı,
bazı sitelerde bedelli ile ilğili bir çok soru soruluyor. bedelli hissede istediğin kadar al sat yap önemli degil bedelliye katılmak istiyorsan hisse bölünecegi gün bölünmeden önce hissen sahibi olman gerekir hisse bölündügü gün hisse alırsan seni ilgilendirmez ançak ruçan alırsan ilğilendirir. bedelliden fiyat düşmez tabi katılmayaçak olanlar kaçarken birilerinide bu kaçışa eklerlerse o zaman hisse düşer bedelliye katıldın son güne kadar ruçanları elinde tutmaz satarsan yine bedeli ile işin yok örnek 400 lotun var hisse 0/0.70 bedelli veriyorsa 280 hisse daha alaçaksın bedeli ise 280 .tl onuda son günü hesabına yatırırsan otomatik olarak bedelli parası olarak alınır ve hisse sahibi olursun yatırmazsan o hisse alınmıyan hisse olarak yönetime kalır not bedelsiz bölünmede hisse düşer.5 tl olan hisse 0/0.100 verirse bölündügü gün 2.50 olarak
açılır tek degişen lotun 2 katı fazla olur para aynı kalır tabi yükselmez
ve ya düşmezse hissede r kaç lira bilmiyorum bazı yorumlarda 1.tl olarak okudum dogru ise bu fiyattan hesap yapalım 1 lota 0.7 rveriyor 24.70 hisseye 1 tl ruçana verirsen 25.70 tl ödedin elinde 1.7 lot var o da 41.99 yapar aradaki kar 16.29 deli para tabi r 1 tl ise.
3 sene önce varlık fonlarının gücüyle alakalı devlet kalkınma ile ilgili bir hedef belirlemişti... hedef fiyatla 18,52 dolar acaba bankayla ilgili mi idi, yoksa varlık fon hedef indeksi miydi çözememiştim... o zaman kalkınma bankası 4,24 idi... şimdi dolar kuru; 5,30 desek, fiyat müthiş olur... 18,52*5,30=98,15 ediyor. ben mi yanılıyorum... bu yorum sadece beni bağlar...
Berat Albayrak, ta Türkiye Kalkınma Bankasına çok büyük destek verecegiz diyor... acaba neden...
Geçen bir şov yapmıştı halbuki şöyle tavan yapsa kim ne diyecekse yapsa şöyle 100 lotu yapıştırsam kafana
3.5 ay önce hissede baya bir macera yaşadın eskiye kıyasla 100 lot çok az 25 gördü oradan çaksan şimdik alırdın o zamanlar ben çıkar diye satmadım sanki nikahlıyız. sonra bugünki gibi ufak işlemlere gibi al satlara ayak uydurdum ve kalan son zararıda cuma günü almıştım bu gün sattım şükür az da olsa karla ayrıldık deli bir hisse sineklenince artı ve eksı hızına kavuşulmuyor
24.70 hisseye 1 tl ruçana verirsen 25.70 tl ödedin elinde 1.7 lot var o da 41.99 yapar aradaki kar 16.29 deli para tabi r 1 tl ise
burada deli para ne anlamda
şimdi hisse 24 TL + 1 RÜÇHAN desek = 25 25/1,70= hisse fiyatı 14,70 açar burada bir kazanç yoktur 1 hissen 1,70 olur o oranda hisse fiyatı düşer.