Originally Posted by
sancaktar
Sayın mavi ünlü menkulün elimde olan hisselerde patronun sayılır onlar en son bedelli sermaye arttırımından kullanılmayan rüçan haklarından şirkete kalan hisseler,ünlü memkul bizim menkulle birlikye tüm yıldız holding iştiraklerinin aracılarıdır dolayısıyla şirket bu hisseleri elinde bloklamak yerine bu yolla yavaş yavaş dolaşıma sokarak piyasadaki dolaşan hisse sayısını arttırmayı amaçlıyor, ben çoğu kimsenin aksine bu durumun ileriye dönük yapıldığını ve faydalı olacağını düşğnüyorum.
Diğer sorunuza gelirsek buna kesin cevap vermek zor ancak aracı kurumların bazı zamanlarda anlaşmalı işlemler yaptığıda bilinen bir gerçek, geçen günde yazdım ünlü son bir ayda yaklaşıl iki milyon lottan fazla hisse sattı, buna karşılık hisse fiyatı pek etkilenmedi, demekki bu satılan hisseleri bir alan saklayan biriktiren var, tabi şu an takaslarda göze çarpmıyor muhtemelen birçok kuruma dağılmış haldedirler ancak şayet düşğndüğümde haklıysam bir sabah ansızın hepsi asıl sahibine virmanlanır ve gelebilir [emoji846]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!