Yalnız imkanı olan arkadaşlar şöyle yıllık , 6 aylık, 3 aylık , AYLIK TAKAS Paylaşşınlarda büyük eller farketmişlermi bir görelim:cool:
Printable View
Yalnız imkanı olan arkadaşlar şöyle yıllık , 6 aylık, 3 aylık , AYLIK TAKAS Paylaşşınlarda büyük eller farketmişlermi bir görelim:cool:
Akşama güzel bir paylaşım yapacağım inşallah.
Sn izci kriterlerinize uymasada benim şu kağıdın 3'er aylık takas değişimine bir baksanız (1 yıllık) değerlendirmeniz önemli ,bir de dışardan nasıl gözüküyor merak ediyorum , yatırımcılarda duygusal bağ oluştu , realist olamıyoruz , aşık olma durumu yani...
Sizin gibi bilgili ve renkli bir kişiliği kaybetmek kayıptır. Lütfen yazınız.
Fakat sn.cogito, yerden göğe kadar haklı. Bende başka hisse konuşmaya karşıyım. Demek istediğim, Silver-can'dan daha iyi bir hisse varsa söyleyin. Aradaki farkı Size söyleyeyim kadar dı. Zaten başka hisse de yok arkadaşlar.
Kadar dı , bu doğru sizin görüşünüz Sn İZCI, Yalnız hisseler hayatımıza bu derinlikte işlemişken , rüyalarımızı onlar süslüyor , yorumlarını hissenin hareketlerine yorarken ,7 / 24 bir sevgili gibi acaba hangi hisse den daha karlı çıkarım soruları beynimizi çatlatırcasına yorarken,biribirimizi kırmayıp saygı duydukça , özgürlük alanımızın diğerinin hak sınırıyla sınırlı olduğunu bildikçe , manipilasyon niyetimizin olmadığını anlatacak kadar samimi ve içten davrandıkça.
Böyle bir platform varken neden tüm alternatifler arasında kafa yormayalımki ? Unutmayalım ki herkesle konuşamıyoruz ,zaten konuşulmazda , kimseyi küçümsemek değil niyetim . yalnız bazen çok kısa cümleler bir kitap kadar şey anlatır , atasözlerimiz gibi.
(BİZLER GALİP TAKİPÇİSİ, BORSA OYUNCUSU DEĞİLİZ.) Piyasada belirli kriterler var onları baz alarak yatırım yapıyoruz. YATIRIMCIYIZ...:cool:
Hisseyi beğendim baksanıza kafamı karıştırdınız Sn. İZCİ , (bilgili ve renkli) iltifatınıza , BİLMUKABELE diyorum, koca topikte kimi bulmuşum...::( Diğer forumdaşlar alınmasın lütfen , kör , sağır durumu....
Silverle ilgili kafamdaki sorulardan bir tanesi şudur , hisse satacağım diyen vatandaşın , hissenin buralara gelmesinde ne kadar etkiisi vardır ????? YTD
benim de kafama takılan bazı sorular var ancak negatif algı yaratmamak için şimdilik paylaşmadım. forumu ilgiyle izlemeye devam ediyorum. maalesef bende ince eleyip sık dokuyan bir yapı var. huyum kurusun :) herkese hayırlı ve bol kazançlar