Alış satış rasında 10 krşLuk makas koyuyor birde boş kademeler
Printable View
Alış satış rasında 10 krşLuk makas koyuyor birde boş kademeler
Güzel kitledi yine eksi kapatırsa bravo😅
Allah Allah bir terslik var bu işte neden düşmüyor gel gel mi yapıyor [emoji849]
Bilanço gelecek de, bilançoyu bilenler mi bir dolap çeviriyor...
Belkide son ana kadar umut verip son anda yine dudukleyip umut kirintilarina tecavüz edecek...
Bir hisse bu kadar mı güven vermez... İşte o buysa vermez ...
Yatırım tavsiyesi vermiyorum, ben bilsem zaten bu hisseye hiç bulasmazdim... Paramı kurtarıp çıkma derdindeyim...
Ytd.
Borsa toparlamaya başladı şimdi salarlarmış aşşağı size bu kadar yeşillik yeter diye [emoji23][emoji23]
Ytd manyaklasmayin...
Şekil A buyurun buradan yakın... Ben bir operasyon çocuğuyum diye bağırıyor...
Helal olsun fonet ne güzel şey yapıyorsun bizi... Bam bam bam çakıyorsun... Bir kere oturduk ya kalkmamiza izin vermiyorsun... Biz bunu hak ettik, bu patronun bok yatırımın tuzağına düştük...
Alkış çekilir buna John Holmes gibisin... Parçala bizi[emoji23]
Ytd değil adult film anlaşıldığı üzere...
Bilanço vasat gelecek yüksek ihtimal yoksa bunlar çoktan hisseyi 14 lere sürerdi sene sonu belki hareket edebilir endeksle alakası yok namussuuuuznnn yatırım fonları satıyor koftiden 6 milyon lot doçe de tutuyor çok güzel algı bilmiyorki patron sattı bilmeyende yabancı toplamış zannedeck çok uyanık şirketin ceo su HBYS diye bkktann yazılım la bilişim şirketi unvanı almış başka hiçbir alanda gelişim gösterem emiş çok yazık paramız pull oldu Allah belanı versin ytd
Artık toshack geçiyorum ben para gitti eridi bitti 10 tavan yapmasi lazım oda mümkün değil... Spor hisselerine asla girmem, bunun gibi küçük, borsaya neden girdiği belirsiz hisselere de girmeyecegim artık... Allah bist30 hisselerinden şaşırtmasın...
Ytd...
Daha ne kadar kötü olabilir diyorsun, hisse daha kötüsünü gösteriyor . Yemin ederim nefret ettim böyle lanet bir kağıt bulmak da bizim başarımız