aga 100 bin lot hissesi olan adam %100 bedelli olsa 100 bin lira koymak zorunda parayı nereden bulacaksın
Printable View
aga 100 bin lot hissesi olan adam %100 bedelli olsa 100 bin lira koymak zorunda parayı nereden bulacaksın
icbct ye bedelli katıldığımda 1 tl kenarda para yoktu
ve bnden istediği para ise 250 bın tlnın üstünde idi
sürede 10 gun kadardı bu süre zarfında yetrı kadar hısseyı sattım
bedelliye katılmış oldum ayrıca icbct nin yapmış olduğu hacım sngyo nun yuzde 10 nu kadar ya vardı yada yoktu
hafta sonuda ıhlgm topiğinde cok yazdım bedelli için para bulmak yaratmak çok basıt yetrki ogunler gelsin
zaten bedelli acıklasa en az 1 tlnın üstüne atmak zorunda okonuda rahat olun beğenmeyen o vakit satar kurtulur
Selamlar Arkadaslar,
Bu birlesme muhabbeti cok iyi oldu...Önemli nitelikte islem oldugundan, genel kurula katilip olumsuz serh düsenlerin hisseleri son 1 aylik ortalama ile almak durumunda kalacaklar. bu rakamda muhtemelen 0.75-0.80 araliginda olabilir. bir kontrol edebilirmisiniz. Bu sayede olasi düsüslere karsida korunmus olacagiz.
Hisse cok düserse, veririz sahiplerine geri...
Yatirim tavsiyesi degildir, lütfen yalniz kendi mantiginizla hareket ediniz
Açıklama Geldi :)
Şükür bu durumlarda iyi yonlumu olur arkadaşlar maliyetim baya yüksek tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim maliyet düşürmeyi düşünüyorum şu anki durumda
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu olumlu haber, devir ne zaman olacak? olduğunda hisse değeri sermaye artırım oranında düşecek olması lazım diye biliyorum. tam bilenler bilmeyenlere anlatsın. şimdi sinkoyu biraz takdir ettim en azından milleti dürtmedi şimdilik kendi varlıklarından aktarım yaptı.
Birleşme haberi düştü kap
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...583ef409c5.png
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi