https://www.tr724.com/tehdit-santaj-...ma-baslatildi/
Printable View
Acaba ;Mücahit Ören hakkında iddia edilen bilinçli ve tasarlayarak yaptığı söylenen yolsuzluk,soygun,vurgun,hırsızlık,dolandırıcılık gibi gerçekleri bizler görüyoruz doğruluğunu idrak ediyoruzda sermeye piyasası kurulu yetkilileri,Hükümet yetkilileri ve ortakları göremiyormu yoksa görmek istemeyip mücahit ören gibi zalim bir sözde iş insanını koruyorlarmı mağdur gerek manevi gerekse maddi sıkıntılara gark olmuş dürüst mazlum vatandaşlara karşı..Allah ıslah etsin bu hırsız,soyguncu,dolandırıcı,kul hakkı yiyen zalimleri..Hus911,teşekkür ederim, güzel ve önemli konulara parmak bastınız..
Rahmetli Enver bey olsa bunların hepsini kovardı...
[QUOTE=Hus911;4749464]https://www.yenisafak.com/www.yenisa...nutturamaz-494[/Q
Hus911 adres yazıyorrsun fakat bana boşa gibi geliyor. insanımızın en büyük korkusu gerçekle yüzleşmektir bana göre. ya okumaz ya da okuduğunu anlamaz ve çabuk unutur. 1 tl olacakmış hissiyatı yaratıp yine yarın aşağı salarlar. bunu defalarca yaptılar. bu da demektir ki defalarca al-sat-kazan imkanı verdi. birileri ( artık her kimselerse ) hala k.y. sattırmama çabasında. öyle olacak tabi k.y. hiç satmayacak ki birileri al-sat yapıp habire kazansın.. kişisel değerlendirmem olup yatırım tavsiyesi değildir.
1.trabzonlu trabzonsporlu baban dan yaşlı bir amcanın diye düşünüyorum
2.98 den verdim Allah bereket versin kısa sürede temiz .... bıraktı, şükür.
3.ihlas firması kanaatim sadece borsada yatırımcısını üzen çok sıkıntılı iyi bir holding firmasıdır.
4.borsada kaybetmek ve kazanmak riski her zaman vardır.
5.ihlas çok kimseye ekmek yedirir.yine yiyeceğimi de tahmin ediyorum
kolay gelsin kazancınız bol sabrımız ekonomik olsun.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşuna çırpınma hussssss
Sayın Cevahir,ben ismininizin cevahir olduğunu zannettim (kusura bakmayın ) ama anladığım kadar soyadınız cevahir'miş..Trabzonlu dediğinize göre adı sanı duyulmuş meşhur cevahir'lerdensiniz..İhlas holding'e gelince yoğun şaibelerle haşr olmuş bir iştirak şirketler oluşumu ve sahibininde ismini cümle alem duymuş çıkmış 9'a inmez 8'e kendi menfaat ve çıkarlarının dışında hangi hayırlı işleri icra etti bu kul hakkı yiyen din taciri zalim..Fazla ayrıntıya girmiyorum ama siz isterseniz bu günde dahil geçmişini bir araştırın ne naneler yemiştir..Kendi çalışanları yaka silkiyorlar daha ne diyeyim..Hakkını helal et..Allah'a emanet ol..Cevahirleri severim mert insanlardır...