Hayırlı haftalar herkese :) sen hariç cons çuk seninle işim bitmedi:hn:
Printable View
Hayırlı haftalar herkese :) sen hariç cons çuk seninle işim bitmedi:hn:
Böyle bir piyasada kisada olupta kazanamamak kaçta kaç denk gelir acaba. Ekşi gapli açıp artı kapar diye algılarını bozdu toaso saygılar iyi tatiller.
toaso yu bilmemde kordsa teknik sağlam duruyor.
:drunk:
toaso cortingenleri tutuyorum, çok zengin olacaaaz.
Yok be, çıplak geldik çıplak gidecez işte...
toaso cortingenleri tutuyorum, çok zengin olacaaaz.
Yok be, çıplak geldik çıplak gidecez işte...
Reel USD grafik çalışmamı güncelledim, ilgilenenler buraya tıklayarak bakabilirler. USD'de bayağı bir yay gerilmiş fakat şartlar yukarı yönlü hareket için ne kadar müsait bilemiyorum. Fakat bir iki koşulun değişmesi bir anda yukarı yönlü sert harekete neden olabilir.
Gardaş herkesçe bir robot aliyon veriyor kumpasa alıyor
Bunu tcel de gordum şok oldum adamlar 2 milyar tele nerdeyse alım yaptı bitirdiler alımı robotcular kağıdı cokerti yaptı.
Ağa bunun sonu yok robotcular yüzünden de kağıtlar çıkmıyor alım yapiyorsun gunpasa geliyorlar hemen.
2 milyar aldın robot gunpasa geldi basacan 2 milyar daha gene kumpasa geliyor basacan 2 daha ağa gene geliyor gumpasin sonu yok dayi
Sosyal medyaya ve fiyat artışlarına çözüm arayanlar robot gumpaslatrini yasaklansın dayı yoksa herkes artık dövizin alıp cekilecek böyle market olmaz olsun diyecek dayı
Kisa vadede piyasada islem yapılmaz. Zaman ve para kaybıdır. Biz kimiz ki algolari yeneceğiz!!
Minimum seanslik, hatta günlük. Bu frekanslarda da vadeli işlem sıkıntılı olur, vade geçişi, ayarlamalar falan..