ben olaya farklı açıdan bakıyorum. bunu söyletenle ilgili olarak. hele seçim sürecine girelim
Printable View
Kamu bankaları döviz açığı verdi
Kamu mevduat bankaları döviz açığı verdi.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK) verilerine göre, 26 Kasım haftasında kamu mevduat bankalarının döviz cinsi varlıkları ve yükümlülükleri arasındaki farkı gösteren yabancı para net genel pozisyonu 259 milyon dolar açık olarak açıklandı.
Yabancı para net genel pozisyonu 19 Kasım haftasında 462 milyon dolar ekside olarak açıklanmıştı.
bankacılık sektörü yabancı para net genel pozisyonu 57.4 milyar tl (önceki hafta: 55.1 milyar, yılbaşı: 50,2 milyar tl) -bddk
Şuanda etrafımızda dönen hikayelerin iki nedeni var bana göre jeopolitik konum , yer altı kaynakları.Dedeağaça ve Yunanistanın belli bölümlerine ABD neden yerleşti , incirlik hikayesinden ve Akdenizdeki yer altı kaynaklarından ,aynı hikaye Suriyede oldu rusya seni korumaya geliyorum dedi Esat ta geldi çöktü , ABD terörisler var dedi oda geldi çöktü hepsi gemilerle petrol çekiyor.
Şimdi oyun Akdeniz üzerinden dönüyor , bu yüzden bunlarda seneryo hiç bitmeyecek sn pit ,
bendeki tüm sistemler alda...
full yeşil yanıyor...
yakında bizde de çıkar artık...
ATİNA (AA) - Yunanistan'da yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) omicron varyantına ilk kez Girit Adası'nda rastlandığı bildirildi.
Bademcukler oyunu pıst 100 üzerinden döndürdüğü için o kanaldan sana yorum geçeyim akçay.
pıst 100 de lıner günlük graf kanal tepesinde ,
logoritmik bakarsan 194 denk geliyor 600 puan var ,
toparlarsak dışarıda bir iştahsızlık mevcut , burada ise dolarda aşağı sarkma olma ihtimali mevcut Kavcıoğlunun faiz için sınır vs muhabbeti dolar taşıyan bademcuklerde satış yaptıra bilir eğer faiz hikayesinde 2022 ilk çeyrek sonuna kadar frene basılacaksa buda pıst 100 de bazı tahtalarda satışlar ve geçişler yaptıracağını düşünüyorum.
millet kasalara kriptolara kaçırmış milyarlarca dolarları geçen hafta.. bbht de hikaye anlatıyor...
şaka gibi ülke, neresinden tutsan elinde kalıyor...