ISO 500 listesi;
#cwene 415 basamak yükseldi ve 227. sırada yer aldı.
Printable View
ISO 500 listesi;
#cwene 415 basamak yükseldi ve 227. sırada yer aldı.
Tarık abi sen bu kafayla devam edersen kusurabakma siklet olarak Halil abi seni her türlü döver. Tahtanda yatırımcı doğranacak sen AA ya İSO haberi yaptıracaksın. Ne diyeyim hayırlı işler.
Cwene günlük takip ettiğim güncel kanal,ortalamalar ve bollinger band görünümü..
Tam desteğinde kapattılar.Cuma gunu genel kurulu da var.Endeks saçmalamazsa teknik olarak yarın bir tepki gelmeli.Gelmezse baskı artarak devam edebilir..
Europowerinda grafiginde 228/229 bir gap boslugu var.(Anlık fiyati 233) Sanirim karaktersiz taktacimiz onun da kapanmasını bekliyor.
Hisse eurupowera o kadar bağımlı hale geldiki veya öyle gösteriyorlarki artık onun grafigine de bakar oldum:)
https://i.hizliresim.com/tom4y67.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
374 e kadar olan yukselis tepki olmuş olur.374 üzeri kapanis hissedeki baskıyı da kaldırır diye düşünüyorum.Tabi endeksin genel gidişatı da önemli..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
5 gündür hisseyi baskilayan Garanti..
Garanti aynı zamanda tahtanın söz sahibi..
Bir baba yigit/yiğitler çıkıp ders vermesi lazım yoksa istediği gibi oynuyor yamyamlar..
Garanti çok fazla söz sahibi değil aslında.. Elinde 2 milyon lot var.
İlaveten garanti ky nin ağırlıklı işlem yaptığı kurumlardan. Yani satış bence ağırlıklı ky...
Ders verme konusunda haklısınız. Ama sanırım tahtada istedikleri lota ulaşınca hareket olacak. Ama o hareketten sonra ne olur bilemiyorum..
Genel kuruldan bedelsiz çıkma ihtimali varmıdır. Malum sektör büyüyor. Fabrika alanını genişletiyolar