Eski zarar kapandı mi
Printable View
MAYIS’ta hareketlenir mi???
Aq Hasan’ın hissesi
Şu an kozaldayım. Zararımı oradan çıkardım çok şükür. Ama yine elim boyp al butonuna gidiyor. Tekrar zarar etmek için. Rüyamda gördüm 17 ye çıkıyordu, ve rüyalarım hemen hemen gerçekleşir ve doğru çıkar. Bakalım bu ne zaman çıkacak. Thyao yu rüyamda gördüm yeşil renkli yukarı çıkıyordu, takibe aldım 11 den 9 a düştü iyiki almamışım dedim rüyam çıkmadı dedim sonra 19 ü geçti soluksuz. Adnac ı rüyamda gördüm yeşil olarak,1,03 den aldım sonra korktum sattım mal 0,83-0,84 bandına geldi çok şükür dedim iki hafta geçmedi 1,50 dedi.😀 Kozal,ı rüyamda gördüm yeşil 41 den aldım ( daha önce 29,80 den alıp 34 ten satmıştım) düştü 31,50 ye ama satmadık sabrettim en aşağı 49 a kadar satmayacağım. Ama hedef satışım 70 TL. BOYP u da rüyamda gördüm 17 yi geçiyordu göreli 1 yıl oldu 😀😀. Ama 17 yi görecek bu umutla aldım sattım aldım sattım zarar ettim. Tekrar portföyünün 3/1 ı kadar almayı düşünüyorum. Kendime (rüyama) güveniyorum
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada çok yoğun teknik ve temel çalışıyorum 8-10 aydır. Günlük 2-3 saat ortalamayla. Sırf rüyaya göre işlem yapıyorum değil. Ama çıkıyor meret ben ne yapayım. Bir boyp kaldı çıkmayan . Diğerleri rüyayı gördüğüm zamandan iki üç hafta içinde gerçekleşti. Lütfen kafa bulmayın. Samimiyetle yazıyorum.
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 nisan şakası mi 😅
Şaka değil inan ki. rüyama uymadım, uysaydım şu an bir ev parası kazanmıştım. Ama bundan sonra rüyamda gördüğüm yeşilli hisseye bodoslama dalacağım. Size de söylerim bu arada :))
beni de rüyamda hep ''çölde kutup ayısı kovalıyor''....
:kahkah::dvr::kahkah: