Geriye kalan 5 maç var.Bu saatten sonra Beşiktaş'ın puan kaybetmesini beklemiyorum.Yaşayarak kısmetse göreceğiz.Yeterki yarın GS-Başakspor maçı 10 bitsin.YTD
Printable View
Geriye kalan 5 maç var.Bu saatten sonra Beşiktaş'ın puan kaybetmesini beklemiyorum.Yaşayarak kısmetse göreceğiz.Yeterki yarın GS-Başakspor maçı 10 bitsin.YTD
Hayırlı olsun.Haftanın en karlı takımı bana göre beşiktaş oldu..YTD
hepimizin dilekleri kabul oldu her şey bjkaş tan yana dödü ancak iyi futbol oynamak kaydı ile 5 te 5 şampiyonluk getirir ...bakalım önümüzdeki hafta neler olur..
1) GS fikstürü çok zor ayrıca maçımız var...
2) başak şehir artık puan kaybeder artık demode oldu( gs ye karşı oynadıgı futboldan belli son haftalardaki maçlarınıda ortada....
3) gelecek haftaki sernayo Alanya -GS 0-0 / başak - kayseri 0-0 İnsallah Lider Bjkaş ...
Fikstüre bakarsanız beraberliğin iyi olmayacağı ortadadır.Beşiktaşın Başakspor ile maçı yok artık ama Galatasaray ile var. Beraberlik Fenerbahçe'ye çok yarayacaktı..YTD
Unutmadan;Galatasay'ın ve Beşiktaş'ın bu hafta kupa maçları var.Ayrıca Galatasaray'a verilecek ceza beklemede.Hayırlısı olsun..İyi geceler herkese.YTD
Bul sampiyonu al parayi iyi mi hadi rast gele ☺
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.