Şuan yaptıkları alan yok satanı ......
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şuan yaptıkları alan yok satanı ......
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse bitmiş, 4,10 da debelenip duruyor, bitmiş bu hisse, nerden istersen rahatlıkla alabiliyorsun.toplayan falan yok, günlük al satcilarin uğradığı bir durak. Uzun vade kimse yüzüne bakmıyor, endeks düşerken üç kari önden giderek düşüyor, önemli bir haber olmadan çıkmaz, bilançoda bitik, yeniyor, arpalık bir şirket zaten, secim icin yatırımı hükümetin.
Ek 17832
Ortak itibar veremedim kusura bakma en son itibarı gene sana vermişim...
eyvallah ortak. Çok yazık oldu bu hisseye hemde çok, kimsede önemsemiyor, ne yönetim nede hükümet, bilanço da ve de haliyle şirkette şaibe olduğu içinde büyük yatırımcı girmek istemiyor, sahipsiz olduğu içinde bu durumda şirket yönetimini hic mi hic rahatsız etmiyor, yazık malesef.
ortak çokta karamsar olmayın.....şuan şirket tarihi üretim tarihi ciroya ulaşmış durumda pazar payı % 33....kar yok hisse yerlerde diye ümidi kesmeyin....benim umudum hep var....gübretaş hisse yerlerde diye kötü bir şirket değil...hisse performansı algı ile alakalı bir durum...borsada bazen kötü iyi veya iyi kötü gösterilebiliyor....boşver sıkıcı bir dönem ama buralardan satmak spek ekmeğine yağ sürmek demek lot arttırabiliyorsan artır bence...
şirket razi fabrikamızı halka arz edeceğiz derse hisse bir anda % 100 yapar unutmayalım....
hissedeki vadeyi uzattık..
aracı kurum değiliz ama..
kasım 2017.de görülen 4 altı fiyatların dip olduğunu düşünüyoruz..
yükselen tepeler şeklindeki hareketle..
7 li fiyatları hedefleyecektir..