Satıp elinde olmamasına rağmen böyle güzel temennide bulunan arkadaşlara teşekkür ederim ayrı bir erdemdir. Diğer algıcı kedilere ise..
Printable View
Sayın ruhani sizi hatırlıyorum kent deki maceramız uzun yıllara dayanıyor yaklaşık sekiz on yıl
O zamanlar güzel gidiyorduk ama spk başkanı bir tv programında sığ hisseler var deyip ket gıdayı örnek gösterince kendimizi C gurubunda bulduk talihsiz bir açıklamaydı bizi çok üzdü ama her şeyin hayırlısı inşallah herkes kazanır.
O zamanki spk baskani kendi hissesine baksin. Bmeks te yaptigi vurguna kimse ses cikarmadi. Ne canlar yakti. Bide utanmadan kadin gunleri duzenliyordu. Kadinlar buna kapanan hisse akibeti sorunca. Ben hesap acma nasil onu sormanizi bekliyordum dedi. Uc kagitci bide utanmadan tv de boy gosteriyor hala. Unc de ders anlatiyor. yuzune tukursen tukurugune yazik olur.
Uzun zamandır bu hisseyi izliyordum. Bir yerden girmek istiyordum. Ya da kendimce bir işaret görmek istiyordum. Portföyümde hep olduğu için dünkü brüt cezası gözüme çarptı. Sabah da teorikte tabanı ve tabanın çözülüşünü görünce hadi dedim kendi kendime. Bu cuma günü bir çılgınlık yap. Porftföyün tamamı ile değil de %28 ile tabana yakın bir fiyattan, -7 civarı hisseye girdim. Girme sebebim 2. bilanço, bedelli onayı ve kurban bayramı önü artacak satışlar. Daha ilk günden güzel bir tat bıraktı ağzımda :) Hepimiz için hayırlısı olsun.