Ne alaka ,, ne biliyorsanız açıklayın neye göre bunu yazıyorsunuz..
Printable View
Genel-toplu düşüşler hisse değiştirmek için FIRSATTIR.
bir şeylere gebe bu kağıt...
ne olabilir?
1-sermaye arttırımı (bedelsiz, bedelli, bedelsiz+bedelli, tahsisli??)
2-ana ortaklardan birinin payını diğerine satması
3-yeni bir iş kolu ya da iş ortaklığı
4-kdv ötv muafiyeti ya da hurda indirimi
5-fabrikanın taşınması(2019 da fabrika yenileme yapacağız diyorlardı 175-200 m tutarında,
fabrikalar zaten modern.)
1,4 ve 5 in ci maddeler en az biri ya da her 3 ü birden olabilir...
ytd
Cevap basit.
Çiftçi elindeki parayı traktöre mi verir ? Faize mi verir. Sen çiftçiye destek olmazsan gelip senden traktör neden alsın. Faize gömer parayı senelik yüzde 25 karı alıp çıkar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
akan tahtada hisse fiyatını belirleyen , tekniğini çizip, talimatı veren ,ve başındaki Keltoş şrfsz ors çocukları kaçışınız yok ,, istediğiniz kadar taktik sunun ,,, don lastiği kırk yerinden kopar ,,, muhakkak öpeceğiz öpeceğiz ... :wave:
her türlü taktiği deniyorlar , geçenlerde Bloomberg tv kanalında Türk Traktör ile ilgili olumsuzluk pompaladılar ,,, ( bilanço ve satış yorumunda )
olumlu havayı olumsuza çevirme telaşındalar ,, her yeni hisse alımında çıldırıyorlar,,,,
geçenlerde biraz daha aldım ,,,, fırsat bu fırsat ,,, hemenn huylanıyorlar ,,,,,
kumbara gibi 1-2 tane atın kenara gömün Arkadaşlar ,,, aldığınızıda unutun ,,, sonra günü geldiğinde açıp güle güle kullanın :ok:
TTRAK - 30.04.2019 - Aylık
https://i.hizliresim.com/mMYXNV.jpg
https://i.hizliresim.com/EmaOWn.jpg
hisse fiyatını belirleyen dingil , yukarıda hemen altta 24 tl var hadi orayada getir ,, çok koyktuk çook ,,, netcez şimdik :ss: çömez
geçen sene fiyatı 80 tl iken ve 5.6 tl temettü verirken, ttrak grafiğine bakar ve iç çekerdim. 3-5 yıl önce 25 tl den alanlar yılda 5 tl de temettü alarak ne güzel kar etmişler diye gıbta ile bakardım. Şimdi ben de buralarda alıyorum, inşallah 3-5 yıl boyunca yıllık 5-6 tl temettü alacağız ve o zaman ki fiyatı enaz 100 tl olacak.. Hayal işte.....