Kağıtta yine zerre hareket yok. Sanırım 3 aylık pek iç açıcı değil ytd.
Printable View
Kağıtta yine zerre hareket yok. Sanırım 3 aylık pek iç açıcı değil ytd.
İşte fonet işte harikalar harikası... Bugün de yeşil yeşil göz kırpıyor...
Ulan helal olsun sağlam hisse bakın düşmüyor[emoji23][emoji23][emoji23]
Bulaşmayın delirtir...
Ytd.
Kagıt kaderine terkedilmiş alan satan yok neredeyse hacim yerlerde bilişimlerin içinde en bkktan hisse HBYS dışında bilişimcilik işi olmayan hisse bizi mahkum ettiler zarar olmasa bi saniye durmam ytd
Yemin ederim çıldıracağım. Normal zaman olsa yıllarca bekleyelim. Enflasyon ve doların hali ortada hisse de TL bazında bile zarardayiz lanet olsun ya
Tüh be nazar ettik ne güzel yeşil yeşil takılıyordu döndü kırmızıya...
Bu harika mükemmel efsane hisse nasıl kırmızı olur ben şok [emoji50]
1 milyon TL ile alın savurun kağıt gibi sağdan sola böyle bir kağıt parçası....
Zarar yüzünden bekliyoruz hata ediyoruz belki... Kol kesip BIST 30 da nereye girseydik bu zarar cikmisti... Bir umut bekledik ama umut falan da kalmadı artık...
Patron ve yatırım şirketi el ele soygun yaptı... Ben hala bedelli bekliyorum bu hissede bu hareketler bunu gösteriyor ama umarım olmaz...
Ytd...
Yatırımcı ilişkileri ile görüştüm. Hisse performansı ve piyasa performansının birbiri ile alakasız olduğunu ilettim. Piyasa şartlarına mudehale edemediklerini bildirdi.
Bilanço bugün seans sonrası açıklanacakmış... Bugün SPK nin tanımladığı son günüymüş zaten...
Döviz getirisi olan projelerin katkı sağlamaya başlayacağını iletti.
Ytd.
Bu kagıt 7 8 liralara gelmeden çıkmaz düşüş trendi devam ediyor ama yinede umut edip bekliyoeuz ne alsaydık zarar fazlaaıyla çıkmıştı ha bugün ha yarın diyendiye kol gibi zarara girdik ytd
Endeks salmaya başladı 😁 herhalde 7-8ler gelecek. Değse de oraya hepimiz rahatlasak